iPad 128gb tilbud

En god Apple iPad kan erstatte din bærbare computer, når du er på farten eller bare vil streame film i sofaen uden at bøvle med en stor skærm og indbygget tastatur. Vi hjælper dig med at finde en billig iPad på 128 gigabyte i stilrent design. Her er dagens bedste muligheder på det danske online marked.

De bedste priser på populære iPads med 128GB

Apple iPad Pro 11" 128GB (2021)
Apple iPad Pro 11" 128GB (2021)
Apple iPad Pro 11" 128GB (2021)
Apple iPad Pro 11" 128GB (2021)
Apple iPad Pro 11" 128GB (2021)

Apple iPad Pro 11" 128GB (2021)

4,8

Apple iPad Pro 12.9" 128GB (2021)

Apple iPad Pro 12.9" 128GB (2021)

4,9

Hvorfor købe en iPad og ikke en bærbar computer?

Alle Apple produkter som den nye iPad mini og iPad pro er utrolig fleksible at bruge. En iPad 128 gb vejer blot 500 gram, og skærmen er utrolig tynd. Du kan nemt pakke en ny iPad ned og tage den med i tasken eller rygsækken. iPads og tablets er generelt storsællerter, fordi du kan udføre nærmest alle opgaver på dem.

Du kan arbejde, se streamingtjenester, tage billeder og videoer (endda til professionelt brug), kommunikere via sociale medier og søge på nettet. Du kan nemt hente og køre forskellige apps som redigeringsprogrammer, underholdning og eksempelvis Microsoft Office med alle rettigheder.

IPad sofware virker både på mobilt data og Wifi. Du kan connecte den med opladere, printere og endog dit kamera. Uanset om du primært vil bruge din nye iPad til gaming eller madopskrifter, så skuffer Apple ikke.

Funktioner ved en billig iPad 128 gb

Den nyeste iPad er Apples iPad Pro 12.9 128GB der udkom i 2021. I den lidt ældre genre finder vi iPad air, der udkom i 2012. Når du vælger en iPad 128 gb på tilbud, så vælger du 128 gigabytes plads. iPads kan generelt have alt fra 64 gb til 512 gb, så 128 må siges at ligge lige imellem. Bemærk at du ikke kan indsætte et ekstra hukommelseskort, så det er bedst at sikre dig god plads fra starten.

Hvis du skal have et stykke software, der kan køre dine apps, gemme dine billeder og have et par spil liggende, så vil iPad 128 gb på tilbud dække dit behov. Skal du ud i avanceret videoredigering og lagre en masse arbejdsmateriale, så kan du overveje at opgradere til mere hukommelse. Når du køber en Apple iPad, kan du se frem til:

  • En lys og brugervenlig Retina skærm.
  • Touch ID og nem kobling til internet/smartphone.
  • Et 8 MP vidvinkelkamera og HD-kamera foran.
  • Minimum 720 pixels HD-videooptagelse.
  • Gode mikrofoner og højtalere.
  • Lang batterilevetid (op til 10 timer).

Apple: Kongen af touch design

Det er ikke for sjov, at mange kunstnere, forretningsfolk og kreative sjæle er vilde med Apple produkter. Skærmen reagerer utrolig hurtigt på dine bevægelser, på trods af at den er under 1 centimeter tyk. Farverne er smagfulde og afdæmpede - få din billige iPad 128 gb i for eksempel Space Grey, Rose Gold eller Silver. Nederst er der en home-knap, og i toppen sidder en enkelt tænd/sluk knap.

Apple er altid intuitivt og let at bruge. Din skærmstørrelse vil afhænge af modellen - der er selvsagt forskel på en iPad mini og en iPad pro. Køber du et smart keyboard og tilslutter, får du en behagelig skriveoplevelse på din Retina skærm. Genialt til at skrive bøger, svare på e-mails eller blot tage noter i forskellige miljøer - ude som inde.

Mange er også glade for at bruge Apple Pencil. Det er et program, hvor du kan tegne og animere figurer, underskrive dokumenter, redigere billeder og meget mere. Vælger du den nyeste iPad får du altså et hav af funktioner i ét design, som er væsentlig lettere at have med at gøre end en bærbar computer.

Og så forresten: Hvis du er nysgerrig på, hvad forskellen på en iPad og en tablet er, så er svaret simpelt. Tablet er designet af andre producenter, mens iPad er eksklusivt Apple. Du betaler derfor også lidt mere for designet.

Spar penge på en iPad med 128GB

Vi har samlet et bredt udvalg af iPad 128 gb tilbud, så du kan få den billigere end normal prisen. Du vil se, at iPads normalt ligger på en 3000 til 8000 kroner alt afhængig af model. Inden du siger ja til bestilling, kan du læse alle specifikationer i produktbeskrivelsen. Her vil fremgå al nyttig viden om lagringsplads, operativsystem, generation (hvor ny den er) med mere.

Alle Apple produkter har en højteknologisk chip, der sikrer sublim streamingkvalitet, hurtig reaktion og smertefri upload. Typisk kan du vælge mellem minimum én eller to farver. Når du får din iPad hjem, så er det blot at tilslutte til data eller Wi fi, og så kan du gå i gang med at udforske på din lækre Retina skærm.

Der medfølger ofte en oplader, men ellers kan du bruge Apples andre stik.

Scroll to Top