Højtryksrenser tilbud - Guide til at finde en god og billig

højtryksrenser til havenEn højtryksrenser har mange funktioner. Det er særligt populært at benytte en højtryksrenser til at højtryksspule overflader såsom terrassen, taget eller facaden på huset for at fjerne blandt andet mos og andet skidt. Forskellige formål kan desuden kræve forskelligt tilbehør til din højtryksrenser.

Der findes derfor en lang række forskellige højtryksrensere og ekstra tilbehør hertil, som varierer i både kvalitet og pris.

Her på siden finder du altid aktuelle tilbud på højtryksrensere samt tilbehør. Siden bliver løbende opdateret med de bedste tilbud, så du med garanti kan finde din næste billige højtryksrenser her hos os. Læs mere ›

De bedste priser på højtryksrensere

Viser 1–8 af 29 resultater

Hvad er en højtryksrenser?

clean - skrevet med højtryksrenser

En højtryksrenser er en havemaskine. Den er elektrisk drevet, og derfor er det nødvendigt, at man tilslutter en haveslange. Når denne er sat til maskinen, kan den sprøjte en tynd stråle vand ud af sit mundstykke med et utroligt højt tryk, som kan fjerne alt fra skidt til mos.

Man kan få forskellige slags højtryksrensere, men trykket vil for de fleste typisk ligge mellem 100 og 150 bar. Maskinen har derfor er ret højt vandforbrug, og en gennemsnitlig højtryksrenser bruger omkring 300 liter vand i timen.

Der findes en lang række af tilbehør og ekstraudstyr til din højtryksrenser, således den kan bruges til forskellige overflader.

Skal du investere i en billig højtryksrenser, så er Tilbudskongen et godt sted at kigge. Vi har altid de bedste højtryksrenser tilbud lige her.

Fordele og ulemper ved at bruge en højtryksrenser

Fordelen ved at bruge en højtryksrenser til at rense overflader for blandt andet alger, mos og andre uønskede vækster er, at det er en utrolig hurtig og effektiv metode. Ulempen er dog, at ikke alle overflader kan tåle det høje tryk fra vandet, og derfor kan overfladen altså risikere at tage stor skade ved brug af en højtryksrenser. Således risikerer du at få den modsatte effekt end ønsket, nemlig at du gør dit underlag endnu mere modtageligt for snav og alger. Heldigvis findes der en masse tilbehør, som kan gøre højtryksrenseren mere mild i sin stråle, så du kan rense flere forskellige overflader med din højtryksrenser. Det lyder måske dyrt, når du både skal investere i højtryksrensere og tilbehør. Men her på siden finder du heldigvis masser af aktuelle højtryksrenser tilbud, så du nemt kan finde overblikket og finde dig en billig højtryksrenser. Herunder guider vi dig desuden til, på hvilke overflader du frit kan bruge din højtryksrenser, og hvilke overflader du skal være mere forsigtig med.

Guide: Hvad kan man bruge en højtryksrenser til?

En højtryksrenser har mange funktioner og kan bruges til at rense mange forskellige overflader. Den kan dog også være utrolig hård ved overfladerne, og af den grund skal man passe på med at bruge højtryksrenseren på visse overflader, særligt hvis man ikke har investeret i det korrekte tilbehør først.

Højtryksspul din brønd

Har du en brønd på din grund, kan du sagtens højtryksspule og rense siderne af brønden. Har din brønd et vandgennemløb i bunden, skal du dog være opmærksom og forsigtig, når du spuler mod bunden. Denne type brønd er ofte selvrensende, og du risikerer derfor at ødelægge indersidens naturlige fedtflader og dermed den selvrensende effekt.

En muret/pudset facade

Mursten er lavet af brændt ler, hvilket betyder, at de ved brænding har dannet en brandskal, som skal fungere som en beskyttende hinde på murstenen. Hvis du højtryksspuler dine mursten, kan du risikere at denne brandskal tager skade eller forsvinder. Det vil således efterlade dig med en sårbar væg med forøget risiko for at tage imod fugt og alger. Desuden vil en murstensmur, som er meget modtagelig overfor fugt, ofte risikere at frostsprænge hurtigere. Samtidig er fugerne imellem murstene meget modtagelige over for højtryksspuling, og du risikerer derfor, at din væg skal fuges om, hvis du gentagne gange højtryksrenser din murstensvæg. Det samme gør sig gældende for en pudset facade. Her kan det høje tryk fra vandet risikere at fjerne dele eller al pudset. Er du rigtig uheldig, kan vandet også trænge ind mellem væggen og pudset og dermed løsne pudset, som med tiden vil falde af.

Træfacader

Vælger du at højtryksrense dine træfacader, kan du i værste fald ende med fugtskader i form af eksempelvis råd og svamp. Det skyldes, at træfacader aldrig er helt tætte, og vandet kan derfor trænge ind og potentielt give disse fugtskader. Højtryksspuler du alligevel din facade eller overflade af træ, er det en rigtig god idé at efterbehandle træet med enten olie eller en anden form for beskyttelse, da træet ellers efterlades alt for ubeskyttet og åbent.

Havemøbler i træ

Det samme gør sig gældende med dine havemøbler i træ. Da vandet kan trænge ind i samlingerne, risikerer du, at skruer og beslag, som normalt er beskyttet mod fugt, bliver våde og ruster. Desuden efterlades træet helt råt, hvilket gør det langt mere modtageligt for snavs. Giv dine havemøbler en god efterbehandling med olie eller lignende, hvis du alligevel vælger at investere i en billig højtryksrenser til rengøring af dine havemøbler.

Facader af gasbeton

Gasbeton er et relativt blødt materiale, som, hvis det bliver gennemfugtet, nemt kan pilles fra hinanden. Derfor er det selvsagt ikke en god idé at højtryksrense sine gasbetonfacader, da dette kan medføre skader og grimme riller i facadens overflade.

Kloakrør og afløbsrør

Da kloakker og afløbsrør som udgangspunkt er selvrensende, er det ikke nødvendigt at spule disse. Du risikerer desuden at ødelægge den selvrensende effekt, hvis du alligevel vælger at højtrykspule din kloak.

En terrasse af træ eller betonfliser uden særligt mundstykke

Selvom rigtig mange bruger deres højtryksrenser til at spule deres terrasse med, kan det ikke anbefales, at man gør dette uden at have det korrekte tilbehør i form af et specielt mundstykke til sin højtryksrenser. Er din terrasse lavet af betonfliser, risikerer du farveforskelle og en ru overflade på dine fliser, og er terrassen fremstillet i træ, gælder det samme som ovenfor. Du risikerer fugtskader såsom svamp og råd, fordi træet aldrig er helt tæt, og overfladen kan blive beskadiget ved brug af en højtryksrenser. Selvom du har investeret i en terrasserenser, anbefales det altid, at du prøver din højtryksrenser af på et lille hjørne af terrassen først, så du ikke risikerer at skade hele terrassen. Har du en terrasse, som trænger til et spul, så find de bedste højtryksrenser tilbud her hos Tilbudskongen.

Rengør terrassen skånsomt med en terrasserenser

Der findes en masse forskellige tilbehør til din højtryksrenser, herunder blandt andet forskellige mundstykker. Køber du et særligt mundstykke kaldet en terrasserenser, kan du sagtens rense din terrasse i både træ og betonfliser. Det giver et mildere tryk på højtryksrenseren, og dermed kan du nu højtryksspule din terrasse uden at beskadige fliserne. Har du en terrasse af træ, anbefales det, at du efterbehandler dit træ efter en højtryksrens, også selvom du har brugt en terrasserenser i kombination med din højtryksrenser. Træet vil efterlades mere råt, og en overfladeslibning samt efterbehandling af træet med for eksempel en beskyttende olie kan derfor være nødvendigt og vil ofte anbefales. Er budgettet ikke til både en dyr højtryksrenser og en masse ekstra udstyr, så er det heldigt, at du hos Tilbudskongen kan finde et bredt sortiment af billige højtryksrensere.

Invester i et godt rengøringsmiddel

Ligesom der findes en lang række tilbehør til din højtryksrenser, findes der en lang række rengøringsmidler, som er lavet specielt til forskellige behov. Skal du for eksempel rense fliser, kan det være en rigtig god idé at investere i et rengøringsmiddel, som er fremstillet til netop dette. Sådan sikrer du dig det absolut bedste resultat.

Populære brands inden for højtryksrensere

Højtryksrensere kommer i mange forskellige design og prisklasser. Herunder kan du læse om to af de mest populære brands inden for højtryksrensere. Her på siden vil du desuden ofte kunne finde højtryksrenser tilbud fra de nedenstående to mærker.

Nilfisk

Hos Nilfisk finder du et bredt sortiment af højtryksrensere særligt til erhvervsbrug, men også til private. Se for eksempel deres NH-serie, som er udviklet specifikt til bilindustrien. Her finder du Nilfisk højtryksrensere, som kan håndtere selv de mest strikse rengøringskrav hos blandt andet bilforhandlere og på værksteder. Der findes også Nilfisk højtryksrensere til mange andre industrier. De producerer blandt andet en række højtryksrensere velegnet til rengøringsfirmaer, og deres UNO serie er udstyret med et bærehåndtag, så den nemt kan flyttes fra sted til sted. Uanset hvilken Nilfisk højtryksrenser du vælger at investere i, er du sikker på at få et produkt af utrolig høj kvalitet.

Skal din virksomhed investere i en billig højtryksrenser i solid kvalitet, så hold øje med vores højtryksrenser tilbud på siden her. Tilbuddene opdateres dagligt.

Boch

Hos Bosch finder du højtryksrensere, som er utrolig brugervenlige. Deres højtryksrensere er designet til gør-det-selv-folket. Deres højtryksrensere tilsluttes nemt og har tilstrækkelig stor ydeevne til at klare selv de mest robuste opgaver i hjemmet. Bosch højtryksrenserne egner sig perfekt til rengøring af blandt andet terrasser, indkørsler og lignende. Der findes desuden et bredt sortiment af ekstra tilbehør og forskellige typer af dyser til din Bosch højtryksrenser, så den kan bruges til rengøring af en lang række overflader. Her på siden finder du jævnligt højtryksrenser tilbud, så du kan finde en billig højtryksrenser fra Bosch.

Vi opdaterer siden dagligt og løbende, så hold altid øje med de aktuelle tilbud hos Tilbudskongen.

Vedligeholdelse af din højtryksrenser

Uanset om du har investeret i en billig højtryksrenser eller en af de dyrere versioner, så anbefales det, at du vedligeholder og rengør din maskine regelmæssigt. Det gør du blandt andet ved jævnligt at skylle både vandslangen, højtryksslangen, spulehåndtaget og andet tilbehør. Alle samlinger kan med fordel renses for snavs og støv i samme omgang, så der ikke er noget, der blokerer. Det er desuden vigtigt, at dysen rengøres jævnligt, da pumpetrykket ellers kan blive for højt. Der vil ofte følge en rensenål med til netop dette formål. Vær opmærksom på, at dysen skal afmonteres, før den kan rengøres.

For den bedste vedligeholdelse er det vigtigt, at ventilationsåbningerne altid er frie for snavs, så luften kan passere. Alle koblinger skal desuden smøres jævnligt, og vandtilgangsfilteret skal rengøres med jævne mellemrum. Gerne en gang om måneden eller oftere, afhængig af hvor ofte din højtryksrenser er i brug.

Find dit næste højtryksrenser tilbud her

Når du skal finde din næste højtryksrenser, kan det være fristende at læse en række højtryksrenser tests i forsøget på at finde den bedste højtryksrenser. Det kan også være en fin idé, men nogle af disse test er desværre forældede.

Her på siden opdaterer vi dagligt vores højtryksrenser tilbud, således du kun set de tilbud, som er aktuelle. Derfor behøver du ikke lede andre steder end her hos Tilbudskongen, hvis du skal finde en billig højtryksrenser.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk