Hjørnesofa tilbud – Billige hjørnesofaer til hjemmet

Hjørnesofa tilbud – Billige hjørnesofaer til hjemmet

En billig hjørnesofa er til dig, der gerne vil gøre stuen lidt hyggeligere og samtidig udnytte dit kvadratmeterareal optimalt.

Det er et rummeligt møbel, som er skræddersyet til at passe ind i stuens kroge, så du kan indrette et sofahjørne til afslapning med film, bøger og snak. Flere køber en hjørnesofa med sovefunktion, så den også kan fungere som behagelig gæsteseng, når der er behov. Ligesom en normal sofa så er en hjørnesofa typisk polstret med enten posefjedre eller koldskum, mens selve sofakasse og ben kan være i for eksempel træ eller plast.

Populært valg

Madrid chaiselongsofa
Pris: 10.998
Tilbudspris: 6.599,-

FUND

Cleveland hjørnesofa
Fast lav pris
Tilbudspris: 3.999,-

MANGE TILBUD

Lotus Hjørnesofa med pufafslutning
Fast lav pris
Tilbudspris: 5.999,-

Cleveland hjørnesofa med chaiselong

Cleveland hjørnesofa med chaiselongCleveland er en af vores helt store favoritter, når der gælder om at finde en lækker hjørnesofa til dit hjem.

Her får du en meget stilren og flot hjørnesofa med chaiselong. Den er markeret som “Fund” hos ILVA, hvilket betyder at de selv mener at du får meget for pengene, og det kan vi kun være enige i.

Cleveland som du ser på billedet er med lysegråt stofbetræk, men du har faktisk hele 5 valgmuligheder af stof/farve som du kan se, hvis du trykker dig videre herunder.

Sofaen er blød og komfortabel, der er masser af plads til den almindelige familie på op til 5 personer. Nyd chaiselongen eller hjørnet, hvor du sagtens kan ligge på langs og slappe af hele aftenen.

Der er ingen nakkestøtte med til sofaen, men der er mulighed for at tilkøbe dette.

Ekstra info

 • Kan købes som venstre- og højrevendt
 • 5 valgmuligheder af farver/stof
 • Nakkestøtte kan tilkøbes
 • Godt fund
 • Plads til 5 personer

Lotus hjørnesofa med chaiselong

lotus hjørnesofa fra ILVALotus er en dejlig og rummelig u sofa, hvor der er plads til hygge og afslapning for hele familien. Du får nemlig en dejlig chaiselong på den ene side og pufafslutning på den anden side. Sofaen som du ser på billedet er i en flot mørkeblå farve med hvidolieret ben. Du har dog også mulighed for at vælge den i en grøn eller grå farve, som du kan se hos forhandleren hvis du klikker dig videre herunder.

Sofaen hos ILVA er også med mærkatet “Fund” hvilket betyder at du får masser af sofa for pengene.

 • Fås som højre og venstrevendt
 • 3 farvemuligheder: mørkeblå, grøn, grå
 • Ekstra sofapuf eller nakkestøtte kan tilkøbes

Oxford vendbar hjørnesofa

Oxford vendbar hjørnesofaHvis du er på udkig efter en flot og samtidig klassisk hjørnesofa i sort bonded læder med flotte og massive tremmegavle i ubehandlet bøgetræ, så bør du vælge denne Oxford hjørnesofa.

Sofaen er vendbar, hvilket er en fordel fremfor de højre- eller venstrevendte sofaer. Du kan nemlig nemt flytte sofaen til hvilket som helst andet hjørne i rummet.

En dejlig 6 personers sofa, hvor der er plads til hele familien eller når du får gæster på besøg.

Tag et kig på hjørnesofaen herunder hvis du mener den kan opfylde dine ønsker.

Scott læder hjørnesofa med pufafslutning

Scott læder hjørnesofa med pufafslutningHvis du er på udkig efter en rigtig god og behagelig hjørnesofa i læder, så kan vi med fordel anbefale denne Scott læder hjørnesofa med pufafslutning.

Har får du en lækker højrevendt sofa i cognacbrunt bonded læder med sorte metalben. Rygpuderne er polstret med granulat som giver en blød og behagelig komfort til ryggen.

Du har også mulighed for at vælge 2 andre varianter af denne sofa, som du kan se ved at klikke på linket herunder.

Lige nu er der hele 43% rabat på denne lækre Scott sofa, så det er med at slå til inden tilbuddet udløber.

Ekstra info

 • Fås både som højre & venstrevendt
 • 3 farve/stof muligheder
 • Mulighed for at tilkøbe nakkestøtte

Typer af hjørnesofaer

Når du kigger efter hjørnesofa tilbud, kan du støde på alt fra en stor sofa med chaiselong til det store villastue alrum til en lille læder hjørnesofa, der passer perfekt til fjernsynsstuen. Generelt kan du få både højrevendte og venstrevenstre hjørnesofaer alt afhængig, hvilket hjørne de skal placeres i (læs mere længere nede). Du kan både få sofaer, som har brede armlæn i begge ender, hvilket giver en hyggelig og lidt aflukket følelse. Alternativet er en open end version, som blender mere i ét med rummet og virker mindre tung designmæssigt.

Køber du en hjørnesofa med puf eller chaiselong, så kan du faktisk få hele tre siders siddeplads. Det er særlig attraktivt, hvis man er en stor husholdning eller gerne vil sidde mange venner sammen og konversere. Nogle modeller har udtræk, så de kan gøres til dobbeltmandssenge for natten. Går du meget op i at holde stuen og hjemmet rent og pænt, så kan du få sin sofa med rigeligt opbevaringsplads til legetøj, hjemmesko eller tæpper og puder. Her kan du med fordel gemme et par ekstra sæt sengetøj, så du hurtigt kan arrangere sove hjørnesofa for gæster.

Hvilken farve skal jeg vælge?

sofa med chaiselong tilbudMidt i jagten på det ideelle hjørnesofa udsalg stopper du måske op og tænker: Skal jeg gå efter neutrale farver såsom hvid eller sort, eller vil jeg i virkeligheden have en hjørnesofa i blå, der sætter særpræg på stuen? En mere afdæmpet farve gør det nemmere, at få sofaen til at spille sammen med stuens øvrige komponenter, og man kan nemt pifte den op med farverige borde, tæpper, puder, lamper eller vaser i sofahjørnet. Fordi sofaen er en stor investering og et af de centrale elementer, vælger andre dog at gå efter den mere markante ende af farvespektret. Her får du lidt inspiration til, hvad farver kan:

Rød: Intet kan signalere både ro og karakter som bordeaux og rustrød, og den røde farver spiller rigtig godt sammen med hvide vægge. Rødt er rustikt og modemæssigt fremadskuende på samme tid, og det udstråler luksus. Køber du en rød hjørnesofa, skaber du blikfang.
Grøn: Grøn er en vaskeægte naturfarve, som har noget harmonisk over sig. En grøn sofa går godt i spænd med trægulv og beige puder og tæpper. Har du møbler i jordfarver i stuen, så vil grønt passe perfekt ind.
Blå: Blå er en utrolig populær farve til hjørnesofaer, fordi den er både minimalistisk og hyggelig på én og samme tid. Lyseblå er neutral samtidig med, at den tilføjer farve til rummet. Går du efter et tidløst og lidt mere gammeldags look, kan du overveje en dybere blå.

Hvilke materialer findes der?

Når det kommer til betræk, så er der to dominerende materialer, du skal vælge imellem som forbruger: Hjørnesofa i læder eller hjørnesofa i stof.

Læder hjørnesofaer

En af de helt store fordele ved læder er, at det holder i rigtig mange år. Mange vil gerne betale lidt ekstra for en hjørnesofa i læder, fordi den har en klassisk kvalitet over sig og er utrolig nem at rengøre. Modsat stof, så er det ikke svært at få hverken vin, sodavand eller hundehår af betrækket. Brug blot en børste eller en hårdopvredet klud med vand på til at tørre af. Køber du en lædersofa hjørnesofa, så bid mærke i, at der findes forskellige typer af læder i svingende kvalitet. I den højere prisklasse får du læder, som bedre kan ånde, så underlaget ikke bliver vådt af sved på en varm sommerdag.

Når du surfer nettet efter tilbud på hjørnesofaer i læder, kan du støde på forskellige typer som for eksempel bonet eller regeneret kunstlæder, som er meget prisvenligt og har en høj levetid. Omvendt ligger anilinlæder og semianilinlæder i den lidt dyrere og mere eksklusive ende. Her får du både god åndbarhed samt et meget modstandsdygtigt materiale. Farvemæssigt går mange efter en sort eller brun læder hjørnesofa, som kan holde sig moderigtig over mange årtier.

Stof hjørnesofaer

En hjørnesofa med stofbetræk er både hyggelig og som udgangspunkt langt billigere end en lædersofa. Du kan få tekstil i et væld af farver og typer, som bomuld eller mikrofiber. Mens stof typisk ikke holder lige så længe som læder, så kan du selv researche lidt for at teste holdbarheden på forhånd. Her kan du bruge Martindale gnidetest scoren, som viser, hvor mange gnidninger der skal til, før to tre tråde går løse. Som grundregel er 20.000 tilstrækkeligt for en god og solid standard hjørnesofa.

Et andet parameter, som du kan måle både din læder hjørnesofa og din stof hjørnesofa på er, hvor meget sollys betrækket tåler. De færreste ønsker hurtigt at få et mat betræk med en falmet farve – hvilket selvsagt også afhænger af, om din hjørnesofa skal have en placering ved vinduet eller i et mindre oplyst område af stuen. Her skal du kigge efter ”lysægtheden”, som går fra 1 til 8. Spørg forhandleren, hvis du ikke kan finde lysægtheden under produktets specifikationer på hjemmesiden.

Hjørnesofa med chaiselong

Lige nu er der rigtig mange stærke hjørnesofa med chaiselong tilbud hos udvalgte forhandlere. Med en chaiselong (som kommer af det franske ord for ”lang stol”) er der ekstra benplads til at ligge sig ned i sofaen. Tit kan du både putte den i højre og venstre side efter ønske. Man siger, at en chaiselong kombinerer lænestol og sofa, fordi man kan have fødderne oppe. Den bidrager til en uforpligtende og samtidig eksklusiv atmosfære. Du kan både få en hjørnesofa med chaiselong i læder og i stof.

Køb den billigt på udsalg

Finder du en billig hjørnesofa på tilbud online, så kan du tit spare op til halvdelen af originalprisen. Vel at mærke for det samme produkt UDEN at gå ned i kvalitet. Det er selvfølgelig lidt anderledes at købe over nettet frem for at handle i en fysisk butik i dit nærområde. En af fordelene ved at finde et hjørnesofa tilbud i en onlineshop er, at du har adgang til et langt større udvalg og hurtigt kan sammenligne priser. Du kan anvende søgefiltre, så du for eksempel kan kombinere u hjørnesofa, sort hjørnesofa og læder hjørnesofa med chaiselong under én søgning. Derudover får du sofaen leveret direkte til dit dørtrin.

Køb din billige hjørnesofa her

I Danmark er der særligt tre onlineforhandlere af hjørnesofaer, som har kvalitetsmøbler til faste lave priser. Dem får du en kort introduktion af her:

ILVA

ilva logoILVA er et succesrigt dansk møbelhus, som fører virkelig smukke hjørnesofaer til meget få penge. På deres side kan du se de bedste tilbud under mærkatet ”fund”, og de har både store open end hjørnesofaer og modeller med armlæn. Farveudvalget er bredt, og du finder afdæmpede og klassiske naturfarver, der går til både den gammeldags og den moderne indretningsstil.

Køber du en ILVA hjørnesofa, kan du både få en stor u formet hjørnesofa (med en ekstra side i form af chaiselong) eller en hjørnesofa i lille størrelse af pladsbesparingshensyn. De har også inspirerende guides til indretning af stue og opbygning af afslapningshjørner.

Sofa.dk

sofa.dk logoEt andet godt sted at finde din nye flotte hjørnesofa er Sofa.dk. De har et bredt udvalg af smagfulde skandinaviske sofaer i klassiske farver, og du kan faktisk spare helt op til halvdelen af prisen på udvalgte kvalitetsmodeller. Fokus er på møbler håndlavet i Europa, og designet er moderne.

Som kunde får du både gratis levering og prisgaranti, når du køber fra Sofa.dk. Virksomheden er baseret i Thy.

XL Møbler

XL Møbler logoXL Møbler har flotte store hjørnesofaer i klassiske neutrale farver, som du kan købe kontant eller på rentefri afbetaling. Du finder både sofaer i læder og stof materiale i deres udvalg. Besparelserne kan nemt komme op på flere tusinde kroner, når du investerer i en højre- eller venstrevendt hjørnesofa. Du kan arrangere varernes placering efter pris inde på siden, så de billigste står øverst.

Som kunde får du også prismatch hos XL Møbler, hvilket betyder, at de matcher den varepris, du finder andre steder.