Hjørnesofa tilbud - Billige hjørnesofaer til hjemmet

grå hjørnesofa i stofEn billig hjørnesofa er til dig, der gerne vil gøre stuen lidt hyggeligere og samtidig udnytte dit kvadratmeterareal optimalt.

Det er et rummeligt møbel, som er skræddersyet til at passe ind i stuens kroge, så du kan indrette et sofahjørne til afslapning med film, bøger og snak. Flere køber en hjørnesofa med sovefunktion, så den også kan fungere som behagelig gæsteseng, når der er behov.

Ligesom en normal sofa så er en hjørnesofa typisk polstret med enten posefjedre eller koldskum, mens selve sofakasse og ben kan være i for eksempel træ eller plast.

Hvad enten du leder efter en lille hjørnesofa eller en stor hjørnesofa, så er der mange penge at spare online! Herunder har vi samlet en oversigt over gode forhandlere af hjørnesofaer på udsalg. Klik på logoerne og se forhandlernes tilbud eller se vores 4 favoritter under mest populære hjørnesofa tilbud.

Køb billige hjørnesofaer her

Mest populære hjørnesofa tilbud

Typer af hjørnesofaer

Når du kigger efter hjørnesofa tilbud, kan du støde på alt fra en stor hjørnesofa med chaiselong til det store villastue alrum til en lille læder hjørnesofa, der passer perfekt til fjernsynsstuen. Generelt kan du få både højrevendte og venstrevenstre hjørnesofaer alt afhængig, hvilket hjørne de skal placeres i (læs mere længere nede). Du kan både få sofaer, som har brede armlæn i begge ender, hvilket giver en hyggelig og lidt aflukket følelse. Alternativet er en open end version, som blender mere i ét med rummet og virker mindre tung designmæssigt.

Køber du en hjørnesofa med puf eller chaiselong, så kan du faktisk få hele tre siders siddeplads. Det er særlig attraktivt, hvis man er en stor husholdning eller gerne vil sidde mange venner sammen og konversere. Nogle modeller har udtræk, så de kan gøres til dobbeltmandssenge for natten. Går du meget op i at holde stuen og hjemmet rent og pænt, så kan du få sin sofa med rigeligt opbevaringsplads til legetøj, hjemmesko eller tæpper og puder. Her kan du med fordel gemme et par ekstra sæt sengetøj, så du hurtigt kan arrangere sove hjørnesofa for gæster.

Hvilken farve skal jeg vælge?

sofa med chaiselong tilbudMidt i jagten på det ideelle hjørnesofa udsalg stopper du måske op og tænker: Skal jeg gå efter neutrale farver såsom hvid eller sort, eller vil jeg i virkeligheden have en hjørnesofa i blå, der sætter særpræg på stuen? En mere afdæmpet farve gør det nemmere, at få sofaen til at spille sammen med stuens øvrige komponenter, og man kan nemt pifte den op med farverige borde, tæpper, puder, lamper eller vaser i sofahjørnet. Fordi sofaen er en stor investering og et af de centrale elementer, vælger andre dog at gå efter den mere markante ende af farvespektret. Her får du lidt inspiration til, hvad farver kan:

Rød: Intet kan signalere både ro og karakter som bordeaux og rustrød, og den røde farver spiller rigtig godt sammen med hvide vægge. Rødt er rustikt og modemæssigt fremadskuende på samme tid, og det udstråler luksus. Køber du en rød hjørnesofa, skaber du blikfang.
Grøn: Grøn er en vaskeægte naturfarve, som har noget harmonisk over sig. En grøn sofa går godt i spænd med trægulv og beige puder og tæpper. Har du møbler i jordfarver i stuen, så vil grønt passe perfekt ind.
Blå: Blå er en utrolig populær farve til hjørnesofaer, fordi den er både minimalistisk og hyggelig på én og samme tid. Lyseblå er neutral samtidig med, at den tilføjer farve til rummet. Går du efter et tidløst og lidt mere gammeldags look, kan du overveje en dybere blå.

Hvilke materialer findes der?

Når det kommer til betræk, så er der to dominerende materialer, du skal vælge imellem som forbruger: Hjørnesofa i læder eller hjørnesofa i stof.

Læder hjørnesofaer

En af de helt store fordele ved læder er, at det holder i rigtig mange år. Mange vil gerne betale lidt ekstra for en hjørnesofa i læder, fordi den har en klassisk kvalitet over sig og er utrolig nem at rengøre. Modsat stof, så er det ikke svært at få hverken vin, sodavand eller hundehår af betrækket. Brug blot en børste eller en hårdopvredet klud med vand på til at tørre af. Køber du en lædersofa hjørnesofa, så bid mærke i, at der findes forskellige typer af læder i svingende kvalitet. I den højere prisklasse får du læder, som bedre kan ånde, så underlaget ikke bliver vådt af sved på en varm sommerdag.

Når du surfer nettet efter tilbud på hjørnesofaer i læder, kan du støde på forskellige typer som for eksempel bonet eller regeneret kunstlæder, som er meget prisvenligt og har en høj levetid. Omvendt ligger anilinlæder og semianilinlæder i den lidt dyrere og mere eksklusive ende. Her får du både god åndbarhed samt et meget modstandsdygtigt materiale. Farvemæssigt går mange efter en sort eller brun læder hjørnesofa, som kan holde sig moderigtig over mange årtier.

Stof hjørnesofaer

En hjørnesofa med stofbetræk er både hyggelig og som udgangspunkt langt billigere end en lædersofa. Du kan få tekstil i et væld af farver og typer, som bomuld eller mikrofiber. Mens stof typisk ikke holder lige så længe som læder, så kan du selv researche lidt for at teste holdbarheden på forhånd. Her kan du bruge Martindale gnidetest scoren, som viser, hvor mange gnidninger der skal til, før to tre tråde går løse. Som grundregel er 20.000 tilstrækkeligt for en god og solid standard hjørnesofa.

Et andet parameter, som du kan måle både din læder hjørnesofa og din stof hjørnesofa på er, hvor meget sollys betrækket tåler. De færreste ønsker hurtigt at få et mat betræk med en falmet farve – hvilket selvsagt også afhænger af, om din hjørnesofa skal have en placering ved vinduet eller i et mindre oplyst område af stuen. Her skal du kigge efter ”lysægtheden”, som går fra 1 til 8. Spørg forhandleren, hvis du ikke kan finde lysægtheden under produktets specifikationer på hjemmesiden.

Hjørnesofa med chaiselong

Lige nu er der rigtig mange stærke hjørnesofa med chaiselong tilbud hos udvalgte forhandlere. Med en chaiselong (som kommer af det franske ord for ”lang stol”) er der ekstra benplads til at ligge sig ned i sofaen. Tit kan du både putte den i højre og venstre side efter ønske. Man siger, at en chaiselong kombinerer lænestol og sofa, fordi man kan have fødderne oppe. Den bidrager til en uforpligtende og samtidig eksklusiv atmosfære. Du kan både få en hjørnesofa med chaiselong i læder og i stof.

Anbefaling af flotte sofaer til hjørnet

Hjørnesofaen er meget populær, fordi den er det perfekte samlingspunkt for familie og venner, som ønsker kvalitetstid sammen. Du kan i dag få et vælg af modeller – lige fra en majestætisk gammeldags chesterfield hjørnesofa til en lille charmerende grøn eller blå sofa.

Det bedste er, at du kan få hjørnesofaer på tilbud i høj kvalitet ved udvalgte forhandlere, der har faste rabatter.

Her komme nogle af favoritterne:

Holiday hjørnesofa med pufafslutning

Holiday hjørnesofa med pufafslutningLeder du efter en stilren hjørnesofa i grå, så er denne store og svanemærkede model et godt bud. Den er polstret med både silikone og skum, så siddeoplevelsen er ekstra komfortabel. Sofaen giver både ergonomisk støtte og er samtidig blød. Pufafslutningen giver mere siddeplads og gør det oplagt at slænge sig på langs i sofaen.

Designet er smukt, moderne og meget nordisk med den afdæmpede lysegrå tone og ben i sortbejdset bøg. Sofaen er venstrevendt, men du kan også sagtens få den i højrevendt udgave, hvis det passer bedre ind i dine planer om indretning.

Grå Sacramento hjørnesofa

grå Sacramento HjørnesofaDet bliver næppe hyggeligere end den her rummelige stof hjørnesofa i mørkegrå farve. Dens betræk er 22 Sawana stof, og sofaen er polstret med Nozag polster fjedre. Her får du indbygget opbevaringsplads, hvor du kan gemme alt fra tæpper til hjemmesko af vejen, så det ikke ligger og flyder. Sofaen har udtræk, så du nemt kan skabe ekstra plads til at hvile kroppen og ligge ned, mens familie og venner for eksempel ser film.

Den egner sig derfor godt som sovesofa hjørnesofa, hvor du sagtens kan huse overnattende gæster. Selvom den passer perfekt ind i stuens hjørne, kan du også vælge at placere den midt i rummet og lave en ”afslapnings-ø”.

Umbria hjørnesofa med chaiselong

Umbria hjørnesofa med chaiselongDenne lysegrå hjørnesofa med chaiselong fra mærket Umbria kombinerer lækkert look og god kvalitet i én. Sædet er fyldt ud med koldskum, som understøtter din sideposition. Ryggen er polstret med polydun, som føles utrolig blødt, når du læner dig tilbage og slapper af. Der kan sidde hele 6 personer i sofaen, så der er rig plads til både familie i hverdagen og gæster i weekenden.

Sofaen er betrukket i gråt stof, mens benene er i krom. Hvis du vil gå helt komfort amok, kan du tilkøbe en nakkestøtte og en ekstra armpude. Uanset om du har en farverig stueindretning eller en mere minimalistisk en, så vil denne sofa passe som fod i hose.

Stanford LUX hjørnesofa højrevendt, Grå

Stanford LUX hjørnesofa højrevendt, GråFor den budgetbevidste køber er Standford LUX-modellen en perfekt billig hjørnesofa med chaiselong. Udstyret med bløde bonell fjedring og PU skum sidder du som en drøm i sofaen, der fungerer som det ultimative samlingspunkt for familien i en hektisk hverdag. Du kan strække benene på chaiselongen og tilmed opbevare alverdens sager i dens indbyggede opbevaringskammer.

Sofaen er lavet med Sawana møbelstof i en klassisk grå farve, der snildt kan komplimenteres med et farvestrålende tæppe. Modellen er højrevendt, men du kan også finde en venstrevendt version inde på hjemmesiden. Denne sofa er perfekt til den prisbevidste forbruger, som samtidig ikke vil gå ned på kvalitet. Stanford LUX har sovefunktion, så du får både hjørnesofa og sovesofa i én praktisk løsning.

Malte Hjørnesofa med pufafslutning

Malte Hjørnesofa med pufafslutningIntet kan som en smagfuld og elegant hvid hjørnesofa med ben i lakeret egetræ sætte det endelige dekorative præg på stuen. Og så er Malte sofaen oven i købet både praktisk og dejlig at sidde og ligge på med hele fem rygpuder og fem lændepuder. Sofaen har puf og er en ægte flyder, hvor du får ergonomisk støtte i form af både koldskum og en top af dun.

Det smukke stof er nemt at tage af og vaske uden, at det slider for meget på materialet. Den højrevendte model egner sig både til at stå frit i stuen eller i hjørnet af rummet. Du kan dekorere den med farverige puder eller matche med tæpper i grå nuancer. Det kreative valg er helt op til dig, men med denne Malte hjørnesofa på tilbud har du lagt grundstenen til den stilede stue.

Ask Hjørnesofa vendbar i lysgrå

Ask vendbar Chaiselongsofa venstrevendt MørkegråLeder du efter en flot grå hjørnesofa, der ikke springer budgettet, så er Ask hjørnesofa måske det rigtige match. Med sin lange form give den plads til rigtig mange personer, og den er vendbar, så du kan indrette fleksibelt i kombination med dine andre møbler. Polyester betrækket er meget slidstærkt, og løshynderne sikrer nem aftagning af betrækket.

Sædehynderne er fyldt ud med koldskum for komfort, så du trygt kan læne dig tilbage i den moderigtige sofa. En af de helt store forcer her er, at du selv kan vælge udseende i form af farver og sofa ben. Du kan for eksempel få modellen som en blå hjørnesofa og vælge frit mellem træben eller stål ben.

Køb den billigt på udsalg

Finder du en billig hjørnesofa på tilbud online, så kan du tit spare op til halvdelen af originalprisen. Vel at mærke for det samme produkt UDEN at gå ned i kvalitet. Det er selvfølgelig lidt anderledes at købe over nettet frem for at handle i en fysisk butik i dit nærområde. En af fordelene ved at finde et hjørnesofa tilbud i en onlineshop er, at du har adgang til et langt større udvalg og hurtigt kan sammenligne priser. Du kan anvende søgefiltre, så du for eksempel kan kombinere u hjørnesofa, sort hjørnesofa og læder hjørnesofa med chaiselong under én søgning. Derudover får du sofaen leveret direkte til dit dørtrin.

Køb din billige hjørnesofa her

I Danmark er der særligt tre onlineforhandlere af hjørnesofaer, som har kvalitetsmøbler til faste lave priser. Dem får du en kort introduktion af her:

Sofa.dk

Sofa.dk logoEt andet godt sted at finde din nye flotte hjørnesofa er Sofa.dk. De har et bredt udvalg af smagfulde skandinaviske sofaer i klassiske farver, og du kan faktisk spare helt op til halvdelen af prisen på udvalgte kvalitetsmodeller. Fokus er på møbler håndlavet i Europa, og designet er moderne.

Som kunde får du både gratis levering og prisgaranti, når du køber fra Sofa.dk. Virksomheden er baseret i Thy.

XL Møbler

xl møbler logoXL Møbler har flotte store hjørnesofaer i klassiske neutrale farver, som du kan købe kontant eller på rentefri afbetaling. Du finder både sofaer i læder og stof materiale i deres udvalg. Besparelserne kan nemt komme op på flere tusinde kroner, når du investerer i en højre- eller venstrevendt hjørnesofa. Du kan arrangere varernes placering efter pris inde på siden, så de billigste står øverst.

Som kunde får du også prismatch hos XL Møbler, hvilket betyder, at de matcher den varepris, du finder andre steder.

ILVA

logo ilva.dkILVA er et succesrigt dansk møbelhus, som fører virkelig smukke hjørnesofaer til meget få penge. På deres side kan du se de bedste tilbud under mærkatet ”fund”, og de har både store open end hjørnesofaer og modeller med armlæn. Farveudvalget er bredt, og du finder afdæmpede og klassiske naturfarver, der går til både den gammeldags og den moderne indretningsstil.

Køber du en ILVA hjørnesofa, kan du både få en stor u formet hjørnesofa (med en ekstra side i form af chaiselong) eller en hjørnesofa i lille størrelse af pladsbesparingshensyn. De har også inspirerende guides til indretning af stue og opbygning af afslapningshjørner.

Scroll til toppen