Havebord tilbud

havebord på tilbudEt havebord kan i den grad være med til at samle både familie og venner, når vejret er godt og udelivet skal nydes.

Hvis et havebord endnu ikke er en del af din samling af havemøbler, så kan vi herfra anbefale dig at tage et kig på de mange forskellige haveborde på tilbud online.

Ved at besøge nedenstående forhandlere finder du noget for enhver smag.

Uanset om det skal være et stort eller lille havebord på tilbud til terrassen eller altanen, så finder du det her.

Find inspiration her på siden og se det store udvalg hos vores favorit forhandlere, der alle sammen har mange forskellige og billige haveborde til dig.

Vælg pris
Vælg forhandler
Vis kun tilbud?

Viser alle 31 resultater

Saml hele familien med et billigt havebord på tilbud

Hvis du ønsker at forhandle din have eller terrasse til et samlingspunkt for venner og familie, så kan vi herfra anbefale dig at investere i et stort havebord med plads til alle.

Således får du nemlig mulighed for at holde mange hyggelige sommerarrangementer ude i det fri.

Til dette formål kan vi anbefale et rundt havebord eller et havebord med udtræk.

Begge typer af borde vil sørge for, at der er plads til mange mennesker, når du ønsker at holde de helt store sommerfester.

Husk på, at et havebord fungerer bedst på en terrasse med andre havemøbler som eksempelvis lækre havestole eller måske en havebænk, når der skal være plads til lidt flere.

Haveborde på tilbud i forskellige materialer

Haveborde skal kunne holde til alt fra usikkert sommervejr til lækre madanretninger og kolde drinks.

Vi bruger havebordet til meget mere end vi regner med, og dermed kan man lige så godt overveje, hvilket materiale ens havebord skal være i.

Her på siden anbefaler vi kun de bedste havebord tilbud med borde udført i robuste materialer. I vores sortiment vil du nemt kunne finde kvalitetsborde såsom et havebord i plastik, træ eller teak.

Alle de førnævnte materialer bruges ofte til at lave havemøbler med såsom loungesofa, loungesæt og endda også mindre cafesæt.

Her er det vigtigt, at havemøblerne kan holde i lang tid og til al slags vejr. Derfor gør man også særligt brug af plast til havemøbler, hvis man ønsker lang holdbarhed.

» Se også: loungesæt på tilbud

Borde til den store terrasse og lille altan

lille altan med hyggeligt havebordEt billigt havebord skal være for alle – uanset om man har en lille altan eller en stor terrasse at gøre brug af.

Hvis du har en mindre altan, som du gerne vil pifte op og gøre indbydende for dine venner og familie, så kan et lille havebord gøre underværker.

Hvis du er interesseret i få mest muligt ud af den sparsomme plads på din altan, så kan du overveje at investere i et sammenklappeligt havebord.

Det vil give dig mulighed for nemt at rykke rundt på dine møbler.

Når du skal finde det perfekte havebord, er det vigtigt, at du finder af, om det skal være et hvidt havebord eller et sort havebord.

Disse farver er uden tvivl de mest populære og vil kunne indgå i enhver indretning.

Her på siden vil du med garanti tilegne dig en masse inspiration, idet vi har billige haveborde fra blandt andet Ilva og Trip Trap, der er nogle af de førende mærker indenfor havemøbler.

Her finder du dit havebord på tilbud online

Mulighederne er mange, hvis du vælger at handle online.

Herunder kan du læse mere om de forskellige forhandlere, hvor du muligvis kan finde et godt havebord på tilbud.

Moreland

moreland logoHos Moreland finder du et fint udvalg af mini haveborde i aluminimum og teaktræ. Her finder du også store og flotte teaktræ og nonood haveborde.

Klik på knappen herunder og se det store udvalg af lækre borde til terrassen.

ILVA

ilva logoILVA har et stort udvalg af havemøbler, herunder mange flotte haveborde på tilbud til terrassen.

Du finder ofte gode rabatter og tilbud på mere end 20% på flotte kvalitetsborde når de er på udsalg. Der er både borde i metal, træ, keramik, plastik, glas og fibercement.

Du kan klikke på linket herunder og se udvalget.

Coop

logo coopHvis du er på udkig efter et meget billigt og lille havebord, så kan du med fordel finde det hos Coop.

De har nemlig et udvalg af små sideborde og altanborde.

Ikke nok med det, har de også et fint udvalg af større og prisvenlige borde, og har ofte gode tilbud og udsalg.

Davidsenshop

logo davidsenshopDavidsenshop har et flot udvalg af nonwood haveborde.

Du finder alt fra runde, firkantede borde i træ, granit, fibercement/stål og alu.

Klik på knappen herunder og se deres udvalg nu.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor købe et havebord på nettet?

Havemøbler er efterhånden blevet meget populære at handle på nettet. Det er der flere årsager til. Først og fremmest så kan et møbel, såsom et havebord handles billigere online, da forhandleren sparer lokaleomkostninger samt mange af personaleomkostningerne. Derudover så er der også mange der vælger at købe havebord online, da du så slipper for selv at skulle transportere det hjem i haven.

Hvor finder jeg det bedste havebord tilbud?

Når du skal finde det bedste havebord tilbud, så kan det være en god idé at læse en guide, som har sat sig ind hvem de bedste forhandlere er. Vi har i denne guide kigget nærmere på nogle af de bedste forhandlere, og fundet de bedste tilbud netop nu.

Hvad koster et havebord på tilbud?

Pris og kvalitet går selvfølgelig hånd i hånd, når vi taler om haveborde. Finder du dog præcis det havebord, som du ønsker på tilbud, så kan du være heldig at spare flere tusinde kroner.