Hama Perler tilbud

Hama perler har, siden de blev introduceret i 1971, været et kæmpe hit i de fleste børnefamilier. Med Hama perler kan både store og små hygge sig i flere timer med at lave forskellige motiver og mønstre. Her har du altså den perfekte gaveidé, næste gang der er fødselsdag eller jul.

Her på siden får du hurtigt et overblik over billige Hama perler.

Siden opdateres løbende, så du altid får de bedste Hama perler tilbud lige her.

Se hama perler tilbud her

Hvad er Hama perler?

[lwptoc]

køb hama perlerHama perler er, som ordet beskriver, perler, som du kan lave uendeligt mange kreative og sjove ting ud af.

Børn i alle aldre kan hygge sig med at lave perleplader i tusindvis af forskellige mønstre, her er det i sandhed kun fantasien, som sætter grænser.

Man kan også lave blandt andet halskæder, øreringe, armbånd, små æsker eller endda sine egne mobilcovere ved hjælp af Hama perlerne.

Der findes et hav af opskrifter på nettet og i forskellige blade, hvor børn og voksne kan finde inspiration til deres næste kreation med de populære Hama perler. Få fx. inspiration på dette link på Pinterest.

Er børnene for eksempel helt vilde med Pokémon universet, så find en opskrift, der guider dig igennem den populære Pikachu figur. Den kan du finde her.

Et andet populært motiv er dyr, og der findes opskrifter på alt fra hunde, tigere og drager. I kan også bruge jeres fantasi og skabe jeres helt egne dyremotiver ud fra egne ideer og uden brug af opskrifter.

Kun I sætter grænsen for, hvordan I er kreative med de populære Hama perler. Har du lyst til at prøve kræfter med perlerne, så find alle de aktuelle Hama Perler tilbud lige her hos Tilbudskongen.

Historien om Hama perlerne

lavet perleplade med HAMA

Hama perler er perler produceret af Malte Haaning Plastic A/S, som blev grundlagt helt tilbage i 1961. Dengang startede virksomheden med at producere sugerør, men dette udviklede sig hurtigt til andre produkter.

I 1971 introducerede de første gang Hama perlen, som i dag fås i både Mini, Midi og Maxi udgave.

Hama navnet blev i 1984 registreret som et varemærke, og Hama perlerne sælges i dag i mere end 50 lande.

Hos Tilbudskongen sørger vi dagligt for at finde Hama Perler tilbud til dig, så du er sikker på at få en skarp pris på dine billige Hama Perler.

Hama perler: Stimuler dine børn gennem kreativ leg

Hama Perler er en sjov aktivitet for børn i alle aldre, og samtidig er det også en aktivitet, som er stimulerende og lærerig for barnet. Hos de helt små kan Hama perlerne blandt andet være med til at udvikle barnets evne til at genkende farver, skelne former fra hinanden og forbedre deres hånd- og øjekoordination, når de skal gribe om de små perler og få dem sat på plads ved siden af hinanden.

Hama perlerne er derfor også et stykke pædagogisk og lærerigt værktøj.

Når børnene ikke længere er helt små, men kommer op i 2-3-årsalderen, kan Hama perlerne også udfordre deres kreativitet. Hvor Hama perlerne i barnets første leveår primært udfordrer motorikken, vil de for de ældre børn også blive en til kreativ udfordring, hvor det gælder om at lave sjove og flotte motiver ud af perlerne.

For nogle ældre børn og unge bliver det sågar en hobby at kreere mere end blot tilfældige mønstre med perlerne. De skaber nemlig også smykker, æsker og lignende. Hama perlerne er derfor en kreativ og udviklende leg for børn og voksne i alle aldre.

Sammenligner du Hama Perler med andre populære aktiviteter, vil du også se, at de billige Hama Perler nemt tjener sig selv ind i sjov, hygge og læring.

Forskellige Hama perler til forskellige generationer

Hama perlerne er skabt til at følge barnets udvikling fra helt spæd. Derfor findes der naturligvis også forskellige typer og størrelser af perler, som passer til barnets alder og udviklingsstadie.

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af Hama perler og plader. Her på siden kan du finde et væld af forskellige Hama perler tilbud.

Hama mini perler

Hama mini perler

Billede fra Rito.dk

Dette er den mest almindelige type Hama perle. Den måler 2,5 mm i diameter. Perlens lille størrelse gør den velegnet og anbefalet til børn fra 10 år og opefter.

Mange voksne holder dog også af at bruge perlen til at skabe smukke motiver i stedet for blandt andet broderi.

Perlen er skabt til at blive strøget til smukke mønstre, og den findes i 47 forskellige farver. Perlens lille størrelse gør den anvendelig til at lave utroligt detaljerede motiver. Det kræver måske en vis portion tålmodighed, men perlelægning er for mange en dejlig afslappende og hyggelig aktivitet hos både børn og voksne.

Køb dem her »

Hama midi perler

Hama midi perler

Billede fra Rito.dk

Hama midi perlerne er mellemstore rørperler. De er 5,0 mm i diameter og kan anvendes på to måder. Både mini perlerne og midi perlerne kan stryges sammen.

Dette er den mest almindelige måde at anvende perlerne på. Hama midi perlerne kan dog også syes til færdige motiver i stedet. Er du interesseret i at lære at sy perlerne til smukke motiver, så findes der masser af guides og opskrifter på nettet og i diverse magasiner.

Midi perlerne fås i 57 forskellige farver og tre selvlysende farver, så du kan lave endnu mere farverige mønstre. Lav for eksempel stjerner og måner til børnenes loft ud af de selvlysende perler. Mangler du nye midi perler, så find gode Hama perler tilbud her på siden.

Køb dem her »

Hama maxi perler

Hama maxi perler

Billede fra Rito.dk

Hama maxi perlerne er større end de andre perler, og de er derfor fremstillet til mindre børn, som endnu ikke har udviklet motorikken til at lege med de små Hama mini perler.

Maxi perlerne er 10 mm i diameter og er derfor noget nemmere at anbringe på stiftpladen – selv for små fingre og børn hvis hånd- og øjekoordination endnu ikke er fuldt udviklet. Maxi perlerne kan, ligesom de andre perlesystemer, også stryges til et færdigt motiv.

Køb dem her »

Hama maxi stick

Hama maxi stick

Billede fra Rito.dk

Hama maxi sticks er stifter til de allermindste børn. De er dog stadig små nok til, at de anbefales til børn over tre år.

Hama Maxi sticks er ikke en perle som de andre produkter. Det er en halvrund stift, som sættes på en plade med tilpassede huller. Her kan selv de mindste med små fingre lege med og lave flotte og farvestrålende motiver med stifterne.

Stifterne er nemmere at holde på end de almindelige perler, og de kan desuden nemt flyttes rundt på hulpladen, da de ikke er lavet til at blive trykket helt i bund.

Med en hulplade har barnet kun de huller, som der er brug for, for at lave det valgte motiv. Derfor vil barnet ofte få en større succesoplevelse, da det pludselig ikke er helt så indviklet at færdiggøre et motiv.

Køb dem her »

Hama stiftplader i mange motiver

Perlerne er fremstillet, således de færdige motiver kan stryges og gemmes uden at gå fra hinanden.

Nogle foretrækker at købe firkantede eller runde stiftplader og lade deres egen kreativitet slå sig løs i udfoldelsen af smukke mønstre. Andre foretrækker at have et konkret motiv eller mønster at gå efter.

Særligt mindre børn kan få stor underholdning ud af at lege med stiftplader i forskellige former. Derfor findes der et utal af Hama stiftplader i forskellige former, hvilket inkluderer alt fra blomster og dyr til madvarer.

Der kommer hele tiden nye former på markedet. Er du blevet interesseret i at prøve de populære Hama perler, eller mangler du bare nogle nye perler eller stiftplader, så køb dine billige Hama perler og stiftplader her på siden.

Strygevejledning til dine Hama perler

Hama perlerne er skabt til strygning, men det er vigtigt, at de bliver strøget korrekt, da du ellers risikerer at ødelægge både perlerne og dit strygejern. De tre størrelser kræver forskellige varmeindstillinger på strygejernet.

  • Mini perler: Indstil dit strygejern på uld.
  • Midi perler: Indstil dit strygejern på bomuld.
  • Maxi perler: Indstil dit strygejern på linned.

Når du skal stryge dine perler, er det vigtigt at bruge strygepapir (eller bagepapir) mellem perlerne og strygejernet, således du ikke risikerer at skade nogen af delene.

Kør strygejernet hen over perlerne i cirkel-bevægelser, indtil perlerne skifter farve og kan ses tydeligt gennem strygepapiret. Det betyder, at motivet er færdigstrøget.

Når du er færdig med at stryge, fjernes strygepapiret forsigtigt. Lad perlerne køle af et par minutter, før perlemotivet fjernes fra stiftpladen. Hænger alle perlerne ikke sammen, kan det være nødvendigt at stryge igen. Du kan eventuelt lægge pres på perlerne, imens de køler af.

Sørg altid for, at det er en voksen, som foretager strygningen, og hold aldrig strygejernet stille oven på perlerne. Derudover bliver både strygejern og perlerne meget varme. Vær desuden opmærksom på, at varmen kan variere fra strygejern til strygejern. Derfor kan det være en god idé at prøvestryge et lille perlemotiv, før du fortsætter med at stryge dine færdige motiver.

Du kan finde strygevejledningen på dette link.

Syvejledning til dine Hama perler

Hama midi perlerne er også velegnede til at sy smukke mønstre af. Det kan du gøre på følgende måde:

  • Række 1-2: Træk et lige antal perler på en tråd, svarende til det antal, som skal danne række 1 og 2. Husk at slå knude efter første perle.
  • Række 3: Put en perle på tråden, og før så tråden gennem den 2. perle på forrige række. Kom en ny perle på tråden, og træk tråden igennem den 4. perle på forrige række. Fortsæt således.
  • Række 4+: Forsæt med at sætte én perle på tråden ad gangen, hvorefter du fører tråden igennem den sidst påsatte perle på forrige række. Fortsæt sådan, indtil du når den ønskede længde.

Skal du lave smykker, anbefales det, at du bruger elastiktråd til din perler. Udover guiden her findes der et hav af andre guides på både Google og YouTube, som tager dig igennem metoden til at skabe forskellige spændende mønstre. Her på siden finder du foruden den korte guide også daglige tilbud på billige Hama perler.

Brugstest fastslår, at Hama perlerne ikke er sundhedsskadelige

Fordi Hama perlerne er produceret i plastik og i mange smukke farver, vil nogle forbrugere være nervøse for, hvorvidt der er usunde, kemiske stoffer i Hama perlerne.

Virksomheden Malte Haaning Plastic A/S, som producerer perlerne, har derfor foretaget en brugstest. I denne fremgår det, at der er små mængder pentamethylheptan i perlerne.

Mere præcist blev der mål 0,026mg/kgxh. Det svarer til, man skal stryge omkring 1 kg perler, svarende til 17.000 perler, i løbet af time, før det vil blive sundhedsskadeligt at indånde luften i det rum, hvor perlerne bliver strøget.

Hama perlerne er altså ikke sundhedsskadelige og kan trygt bruges både i hjemmet og på dagsinstitutioner. Så tøv ikke med at finde et skarpt Hama perler tilbud her på siden.

Test kilde: https://www.hama.dk/hama-info/strygetest/