Frituregryde tilbud

Lav perfekte sprøde pommes frites eller lækre forårsruller i din nye frituregryde! De senere år har flere og flere danskere fået øjnene op for denne smarte køkkenmaskine, som faktisk ved brug af relativt lidt olie kan bebearbejde dine ingredienser.

Vi guider dig til de billigste frituregryder online.

Traditionelle frituregryder vs. moderne

Du kan sikkert huske friturestegning fra diverse grillbarer, hvor et net med pommes frites føres ned i boblende 150 graders + olie og saltes. En svær kunst at efterligne derhjemme i køkkenet. Hvad gør man så, når man - foruden smagfulde pommes frites - gerne vil lave stegt fisk, forårsruller eller crispy grøntsager som på restauranterne?

Jo, heldigvis kan du nu købe en lille familievenlig frituregryde på tilbud. Den er ofte lavet i rustfrit stål og fås enten med en "gryde" eller to. Standardstørrelsen er på 3 liter, men du kan få dem både større og mindre alt afhængig af husholdningens behov.

Frituregrydens varme olie kommer op på godt 200 grader, og nogle modeller har justering af temperatur. Flere har også en timer, så du selv kan indstille tilberedningstiden. Hvis du vælger en med automatisk omrøring, optimerer du friteringsprocessen og sikrer en mere effektiv brug af olie eller fedtstof.

Alternativet til en billig frituregryde er airfryeren. Den bruger varmluft til at tilberede ingredienserne med. Tilbudskongen har en separat side, hvor du også kan finde en airfryer på tilbud, hvis det skulle have interesse.

Det sprøde element

Hvis du har set "Masterchef", har du sikkert hørt kokkene efterlyse "det sprøde element" i en ret. Sandheden er, at det gør en stor gastronomisk forskel med noget, der knaser. I frituregryden bruger du for eksempel kokosolie, svinefedt, solsikkeolie eller rapsolie til at stege ingredienser ved ekstremt høj varme.

Resultatet kan gøre enhver opskrift lidt mere spændende. De fleste bruger deres frituregryde til pommes frites, nuggets, fiskefilet og lignende lidt "junkfood" agtige retter. Men det er faktisk kun et spørgsmål om fantasi. Du kan kaste dig ud i alt fra dessertkager som donuts til asiatiske fish cakes eller stegt kål.

Mængden af olie kan justeres efter behov. Jo sundere alternativ du ønsker, jo mindre fedtstof skal du selvfølgelig bruge. Du skal især undgå at bruge olier med for mange mættede fedtsyrer, som ikke koger godt. Styr udenom både margarine, olivenolie og smør. Klaret smør kan dog godt bruges til at lave lækre belgiske pommes frites.

Få en frituregyde billigt

Normalprisen for en 3 liters frituregryde ligger på omkring 500 kroner. En dobbelt version koster cirka 900 kroner. Maskinen er utrolig nem at bruge. Den har få funktioner og skal blot kobles til en stikkontakt. Du kan skille de enkelte dele ad og putte dem i opvaskemaskinen. Når du køber, så kig efter:

  • Liter størrelse.
  • Antal varmeindstillinger.
  • Om der er timer og automatisk omrøring.

Derudover kan du vurdere på den enkelte forhandlers konkurrencedygtighed, handelsvilkår og kundeservice. Tjek fragt og garanti på produktet og læs beskrivelsen, inden du gennemfører din bestilling.

Vi hjælper med at finde billige frituregryder på udsalg hos diverse danske forhandlere af køkkenudstyr. Tilbudskongen opdaterer hver dag og finder de bedst bud til dig, som er prisbevidst i dit forbrug. Men som samtidig vil have gode køkkenredskaber.

Udvid horisonten i køkkenet

Hos Tilbudskongen er vi eksperter i at finde billige køkkenmaskiner. Foruden frituregryder kan du læse om både billige blendere, foodprocessorer, bagemaskiner og meget mere. Redskaber som giver dig mulighed for at udvikle dine kokkeevner og eksperimentere med nye ingredienser.

For blot et par tusinde kroner kan du opgradere køkkenet gevaldigt. Med køkkenudstyr som har en lang levetid - normalt fem til ti år. Du investerer, groft sagt i at blive bedre til at lave mad og prøve nye ting. Til glæde for både dig selv og din familie.