Elektronik Prissammenligning

Find de bedste priser og tilbud på elektronik her på Tilbudskongen.dk. Her får du alle de forskellige typer for elektronik opdelt, så du nemt kan danne dig et overblik. Og der vil løbende komme nye kategorier til.

Elektronik er mange ting

Når vi taler om elektronisk udstyr, taler vi om mange forskellige ting. For elektronik er jo blot et produkt, der fungerer ved hjælp af elektriske strømme. Det er altså alt fra gadgets, som f.eks. trafikalarmer, der kan advare dig om fartkontrol. Over kameraer og smartphones. Og til spilkonsoller, computere og tv’er. Så emnet er stort. Men herunder kan du læse mere om, hvilken type elektronik, der er in lige nu, og hvorfor du skal investere i det.

Nu er det jo ikke sådan, at al elektronik er noget, vi alle skal eje. Men meget af det kan lette din hverdag, gøre det sjovere at være til, skåne miljøet og/eller give dig en bedre økonomi.

Men selvfølgelig er der noget elektronik, der er mere nødvendigt end andet. F.eks. er det de færreste af os, der vil eller kan undvære vores mobil eller tv. Men det er måske ikke lige så nødvendigt at eje en elektronisk skridttæller eller en PlayStation. Herunder kan du læse både om need to have og nice to have. Og det er jo dig selv, der afgør, om det er det ene eller det andet.

Elektronik til hjemmet

Du har garanteret allerede ret meget elektronik i dit hjem. Men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan bruge noget nyt og/eller noget andet. For der kommer hele tiden nyt på markedet. Og oftest bliver det smartere, bedre eller mere økonomisk.

F.eks. er internet- og DAB-radioer blevet enormt populære. Både fordi den er støjfri, og fordi du kan lytte til både de landsdækkende kanaler og et stadig større antal specielle kanaler inden for dit interesseområde.

Et smart hjem

Vil du gerne have noget smartere, bedre og mere økonomisk til dit hjem, så kan du efterhånden få alt helt ned fra pærerne i dine lamper til vaskemaskinen, der kan styres fra en app på din smartphone. Det kan f.eks. være:

  • Alle eller nogle pærer
  • Elkedel/kaffemaskine
  • Låsen i hoveddøren
  • Overvågningskamera

Det er smart, fordi du ikke behøver rejse dig for at tænde eller slukke. Du kan endda gøre det, selvom du ikke er hjemme, hvis du skulle have glemt at slukke lyset, eller hvis du vil tænde for kaffemaskinen, så kaffen er klar, når du kommer hjem osv.

Samtidig kan du også tænde for musikken eller lyset, når du er væk hjemmefra, hvilket mindsker risikoen for indbrud. Ja, selv låsen i døren kan du styre via en app.

Du kan også overvåge dit hjem, så du på din smartphones skærm kan se, om der kommer uindbudte gæster ind i entreen eller bryggerset, eller om hunden er ved at rasere hele hjemmet. Så kan du alarmere politiet, hvis det er en indbrudstyv, eller naboen.

Alarmer

Andre hændelser, det kan være betryggende at få besked om, er brand. Især hvis du ligger og sover, bemærker du måske ikke, at der er gået ild et andet sted i huset. Her er røgalarmer en god ting at investere i.

Eller hvis du bor, hvor I har by-/naturgas, så kan en gasalarm virke betryggende, hvis der skulle komme en gaslækage.

Gaming

Det vil være svært – for ikke at sige umuligt – at tale om elektronik uden at komme ind på gaming. Gaming kan være alt fra lette spil, som Candy Crush, på mobillos, til tungere spil, som Fortnite og World of Warcraft, på den stationære gamercomputer og alt derimellem. Bl.a. også på spilkonsoller.

Computere og konsoller

Hvilken enhed du vælger at spille på, er til dels en smagssag, men spiltype spiller også ind, og også spillets krav til udstyret, især hvis det er de tunge spil, du vil spille. Men ellers kan du spille på din smartphone, tablet, bærbare computer eller stationære computer. Eller du kan spille på en spilkonsol, f.eks.:

Hvilken spilkonsol du skal vælge, er næsten mere en religion end noget andet.

Gamingudstyr

Hertil kommer alt det udstyr, du kan få brug for, når du spiller. Hvad enten det kun er for sjov, eller du er hardcore. Udstyr som tastatur, mus, kontrollere, pedaler, stol, bord, headset og mikrofon.

Ferie og fritid

Ferie og fritid betyder afslapning. Og derfor kan du her få rigtig meget glæde af noget praktisk elektronik, der gør ferien eller fritiden mere afslappende og behagelig eller sjov og underholdende.

Lyd

Det kan f.eks. være et par gode høretelefoner, så du kan få god lyd i ørerne, hvad enten du ligger og slapper af, eller er ude at gå en tur.

Et par gode høretelefoner skal helst være så lydisolerede, at du ikke kan høre lyd udefra og andre ikke kan høre det, du lytter til. Skal de være trådløse, så er det vigtigt at kigge på batterilevetiden pr. opladning.

Men selvom du har et par gode høretelefoner, kan det også være en god investering at købe en bærbar Bluetooth højtaler, som du kan have med dig på ferie, til festivaler eller når du samles med vennerne, så I kan høre noget god musik.

Legetøj for voksne

Hører du til dem, der slapper bedst af, når du foretager dig noget sjovt eller spændende, så invester i en god drone. De findes i mange forskellige prisklasser. Men husk lige at sætte dig ind i dronereglerne først, så du ikke risikerer at få en bøde.

Du kan også få fjernstyrede helikoptere, både og biler, som er spændende at lege med. Er i flere, kan I lave sjove konkurrencer.

Kamera

Selvom du har en smartphone med et kamera i, så vil et godt digitalkamera, der ”kun” er et kamera, næsten altid tage bedre billeder. Og ligesom på mobilen kan du nu få kameraer med selfie-spejl, så du også kan tage billeder af dig selv.

Husker du 70’ernes smarte polaroidkameraer – aka instantkameraer – hvor billedet blev fremkaldt med det samme – eller i hvert fald inden for et par minutter? De er kommet på markedet igen – forbedret naturligvis, med autofokus, selvudløser, dobbelt eksponering, opladeligt batteri og meget andet.

Og selvom du nemt kan vise dine digitale billeder til venner og familie ved hjælp af smartphone, tablet eller computer og endda sende billederne til dem, så er der da ikke noget bedre end at samles og lade billederne gå rundt, mens du fortæller om din ferie, festen eller hvad det nu er, du har skudt.

Elektronik til bilen

Der findes også mange former for elektronik, du med fordel kan installere, montere eller på anden måde have med i din bil. F.eks.:

  • Kamera
  • Håndfri
  • P-skive

Kamera til bilen

Bilen er et andet sted, hvor det er blevet populært at have et kamera – et bilkamera aka et dashcam.

Det er et kamera, du kan sætte i ruden på din bil, så det optager, hvad der sker inden for kameraets ”synsfelt”.

De kan alle optage ud gennem forruden, men du kan også få nogle, der kan optage ud gennem bagruden, altså det der foregår bag din bil. Det betyder, at hvis uheldet er ude, kan du få det ”på bånd”, hvem der er skyld i hvad – også selvom du ikke selv er involveret i ulykken.

Du kan også få dashcams, der reagerer på bevægelse, når din bil er parkeret. Så hvis nogen udøver hærværk på din bil, optager kameraet det.

Dashcams kan have mange forskellige specifikationer – opløsning, nattesyn, USB-kort og meget mere – som det kan være en god idé at sætte dig ind i, før du køber.

Bakkamera

Også et bakkamera kan være trygt at have i monteret i bilen. Det giver dig mulighed for at få øje på ting, der er bag bilen – fodgængere, hunde, store sten osv. – som du ikke kan se i spejlene.

Samtidig kan det også hjælpe dig til en sikker kørsel i bakgear, når du f.eks. skal parkere eller bakke ind eller ud ad en indkørsel.

Håndfri

Du ved jo godt, det ikke er tilladt at tale i telefon, når du kører bil – i hvert fald ikke på ”gammeldags” manér med mobillos op til øret. Men hvem kan sige sig helt fri for at have gjort det alligevel. For det er nu svært ikke at tage telefonen, når du kan se, at det er dit barns børnehave eller en din kammerat, du ikke har snakket med længe, der er i røret. Du kan i det mindste da lige tage den og høre, hvad de vil eller sige, at du ringer senere, fordi du kører bil. Men blive du opdaget af politiet, så koster det en bøde.

Med en Bluetooth håndfri til bilen kan du tale lovligt i mobil, mens du kører bil. Med de mest avancerede håndfri kan du blot ved hjælp af din stemme ringe op, foretage genopkald og afslutte kald. Når telefonen ringer, kan du få at vide, hvem det er, der ringer op og så afvise eller acceptere kaldet.

Du kan også lytte til musik eller få kørselsretninger fra din GPS. Og det hele kan komme ud igennem højtalerne i din bil.

Elektronisk P-skive

En anden forseelse, der kan give dig bøder, er at parkere for længe på en parkeringsplads. Derfor er det vigtigt at huske at indstille P-skiven.

Medmindre du har en elektronisk P-skive. Den indstiller nemlig sig selv. Mens bilen er i fart, fungerer P-skiven som et ur. Men i det øjeblik, du holder stille, går uret i stå på det tidspunkt motoren stopper.

Det eneste du skal sørge for at tjekke, er, at der er strøm på skiven. Men batterierne i de fleste elektroniske P-skiver kan holde ekstremt længe. Og nogle af dem bruger endda solcelle-energi, når det er muligt, og bruger derfor kun backup-batteriet meget lidt.

Udendørs elektronik

Udendørs kan du også have god gavn af elektronik. Både for sjov og for alvor. Her er nogle af de mest populære elektroniske emner:

  • Overvågning
  • Belysning
  • Vejrstationer

Overvågning

Igen handler det om sikkerheden. Overvågning kan være både kameraer og alarmer. Kameraer kan optage og afsløre, hvem der er uden for dit hus, hvis der sker bevægelse.

Mens alarmer larmer og kan skræmme tyven væk, gøre naboer og forbipasserende opmærksomme og/eller give dig besked om, at noget ikke er, som det skal være. Det kan være, mens du ligger og sover, men det kan også være via en app på din smartphone, når du ikke er hjemme.

Belysning

Udendørs belysning med sensorer er superpraktiske. Og du behøver ikke at trække ledninger og grave dem ned i haven eller indkørslen. Mange udendørslamper fungerer ved hjælp af batterier og/eller solcelle-energi.

Sensorerne gør, at lampen tænder, når der er bevægelse. Det er både rart for dig, når du kommer hjem, efter mørket er faldet på, eller når du får gæster om aftenen, eller når de skal hjem igen. Derudover er det igen en sikkerhed, hvis der kommer ubudne gæster. For indbrudstyve arbejder helst i mørke.

Vejrstationer

Men nu skal det jo ikke handle om sikkerhed og overvågning alt sammen. Og så alligevel. For går du op i vejrforhold, lufttryk og -fugtighed, vindstyrker osv. Så kan du overvåge vejret med en vejrstation.

En vejrstation er måske lidt for vejr-nørder. Men den kan også være praktisk, for den kan fortælle dig, hvordan vejret er lige nøjagtig nu og her, hvor du befinder dig. Med en sensor udenfor og en skærm indenfor kan du uden at gå ud få næsten alt at vide om vejret.

Selvfølgelig kan du jo bare kigge ud ad vinduet. Men det giver dig kun en indikation af, hvordan vejret er. Er det f.eks. 12 grader eller 17 grader? Og hvad føles det som? Og er der regn på vej? Skal du have jakke på eller kan du nøjes med en trøje?

Samtidig fortæller den dig også, hvor meget regn, der kom under skybruddet lige før. Om det er vigtigt? Måske ikke, men nice to know.

Gode tilbud og priser på elektronik

God elektronik er ikke billigt – og så alligevel. For i udvalget herover finder du kun elektronik til gode, billige, nedsatte priser. Vi har gjort arbejdet for dig, så du slipper for at trevle hele nettet igennem for at finde en god pris på det stykke elektronik, du står og mangler. Klik, og køb det direkte hos forhandleren.

Scroll to Top