El løbehjul tilbud

Har du prøvet de nye el løbehjul, som man kan leje i de store byer? Og har du været vild med det, men også syntes, at det var lidt dyrt at prøve? Så kunne du overveje at skaffe et billigt el løbehjul, som kan være dit eget. På den måde slipper du for en masse besvær og sparer penge, især hvis du bruger det meget. Her på siden finder du et overblik over de bedste el løbehjul tilbud.

Ninebot by Segway KickScooter ES1 - Sort

3999.00 Kr

5499.00 Kr

-27%

Hvor hurtigt må et el løbehjul køre? El løbehjul regler

Først og fremmest er der nogle el løbehjul regler, som man selvfølgelig skal overholde, når man kører på el løbehjul. Man kan nemlig risikere at få bøder, nøjagtig ligesom alle andre i trafikken.

Derfor skal du være sikker på, at du har kig på et lovligt el løbehjul tilbud, inden du slår til. Og her er det især farthastigheden, du skal holde øje med ved dit el løbehjul - 20 km/t er nemlig den maksimale fart, som løbehjulet må kunne opnå.

Så selvom et el løbehjul og 30 km/t eller måske endda endnu hurtigere lyder som en sjov ide, så er det altså ikke et lovligt el løbehjul. Grunden til dette er, at når du befærder dig i trafikken på et dyrt eller billigt el løbehjul, så skal du følge cykelreglerne.

Først og fremmest betyder det, at du skal køre på cykelstierne. Derudover er det også påkrævet, at du har lys på døgnet rundt. Så selv hvis det er lyst udenfor, skal lygterne være tændt. Du skal naturligvis også følge skiltningen for cykler og give tegn, når du stopper eller drejer. Selvom man køber sit eget el løbehjul, må man heller ikke være mere end en person på. Og så skal man være 15 år.

Det kan virke som mange regler, men hvis du ved, hvordan man kører på cykel, så har du sådan set styr på det. Og så kan du opleve alt det fede ved at eje dit eget el løbehjul. Find et billigt el løbehjul på tilbud allerede nu.

voksne kører rundt på billige el løbehjul

El løbehjul til voksne

El løbehjul egner sig ikke til børn - endnu i hvert fald. Indtil videre skal man være 15 år for at bruge et el løbehjul, og derfor er det kun unge og voksne, der kan benytte sig af det sjove transportmiddel.

Hvis du gerne vil bruge dit el løbehjul til at komme frem og tilbage, for eksempel på arbejde, over længere distancer, så kan det i sidste ende godt blive lidt trættende at stå op, også selvom du ikke skal bruge dine egne kræfter på at komme frem.

Af den grund kan det være oplagt at vælge et billigt el løbehjul med sæde, så du kan sidde ned og køre samtidig. Det gør også, at el løbehjulet egner sig godt til den lidt ældre generation.

Hvad koster et el løbehjul?

Inden du skal vælge mellem at købe ny cykel eller købe et el løbehjul, kan det være meget rart at kende til en normal el løbehjul pris.

Du kan få et billigt el løbehjul til under 1.000 kr., men du skal selvfølgelig også sikre dig, at det er ordentlig kvalitet. Da el løbehjul er relativt nye på markedet, findes der rigtig mange forskellige udbydere. Så sørg for at kigge godt efter et billigt el løbehjul i god kvalitet, så det kan holde i lang tid.

De bedste el løbehjul kan sagens koste over 3.000 kroner. De fleste el løbehjul koster dog mellem 1.000 og 2.000 kroner, hvilket gør det klart billigere og sjovere end at købe en cykel. Så find dit el løbehjul tilbud med det samme.