Drivhus tilbud

Her på siden finder du en masse gode tilbud på drivhuse, så du har de optimale muligheder for at anskaffe dig et nyt og billigt drivhus. Så er du klar til at starte dit eventyr som delvist selvforsynende. Og med et godt drivhus tilbud har du flere penge til at købe planter og afgrøder for.

bedste steder at købe et billigt drivhus

11.542 anmeldelser (Trustpilot)
131.025 anmeldelser (Trustpilot)
3.254 anmeldelser (Trustpilot)

Vægdrivhus på tilbud

Har du ikke så meget plads i haven – eller vil du bare gerne starte i det små – så læg ud med at finde et billigt vægdrivhus, hvor du kan prøve at plante de første frø.

Med et vægdrivhus kan du stadig få del i hyggen omkring dyrkelsen af planter, blomster og afgrøder, selvom din have ikke er så stor – og så er der her tale om et billigt drivhus, da det ikke er kæmpestort.

Du kan også vælge at have det stående ude på terrassen eller på altanen, og du behøver derfor ikke engang en have.

Du har rigtig gode muligheder for at finde et drivhus på tilbud, som kan stå op af væggen.

På den måde spilder du ikke en masse penge på en potentiel ny hobby, hvis du senere skulle miste lysten til at fortsætte med gartneriet.

En af vægdrivhusets mange fordele er, at solen varmer både væg og drivhus, og det betyder, at det er billigere at opvarme et vægdrivhus.

Hold øje med drivhus tilbud og se, hvor mange penge du kan spare.

Juliana drivhuse på tilbud

Juliana er et firma, der leverer drivhuse i absolut topkvalitet.

De er af samme grund typisk også dyrere, men du kan alligevel sagtens være heldig at finde tilbud på drivhuse fra Juliana.

Juliana laver drivhuse i alle størrelser og helt op til 21 m2, så du kan virkelig spare nogle penge med et drivhus tilbud her.

Du kan også benytte dig af Juliana Orangeri tilbud, hvor du kan dyrke dine egne citrusfrugter.

Leder du efter et rigtigt billigt drivhus, er Juliana ikke nødvendigvis det rigtige sted at lede, men det er bestemt ikke umuligt at finde tilbud på drivhuse fra dem, hvor du kan spare en masse penge.

Gå på jagt efter en drivhus oase, et orangeri eller et unikt uderum, og få både et smukt, billigt drivhus og et dejligt sted at spise morgenmad med din familie om sommeren.

Drivhus i træ på tilbud – og i mange andre materialer

Drivhuse kommer i rigtig mange materialer. Du kan desuden også finde mange tilbud på drivhuse i forskellige materialer, herunder træ, polycarbonat og plast.

Når du skal finde drivhuse i polycarbonat på tilbud, skal du altid tjekke, om producenten garanterer UV-beskyttelse, ligesom du også bør tjekke pladetykkelsen på drivhuset – på den måde kan du bedre sammenligne tilbud på drivhuse i polycarbonat, så du får mest muligt for pengene.

Er du førstegangsgartner, kan du overveje at gå efter et billigt plast drivhus på tilbud, da det typisk er mindre og nemmere at håndtere.

Det er desuden rigtig velegnet til altan og terrasse, hvis du ikke har en have.

Du kan også stikke lidt uden for med formen på drivhuset og gå efter et rundt drivhus på tilbud – det er ikke alene virkelig pænt at se på, det er også super praktisk

Hvilket drivhus skal jeg vælge?

Når du skal købe et nyt drivhus, så skal du først og fremmest gøre op med hvor meget plads du har, og hvor meget plads du vil bruge på drivhuset.

Det klassiske drivhus fås i utallige størrelser, og derfor kan du næsten selv bestemme hvilken størrelse du vil have det i.

Ønsker ud at plante noget som skal have en vis højde, så sørg for at købe et drivhus som har en god sidehøjde, så planterne har mulighed for at vokse i hele drivhuset.

De fleste der har en ”normal” have vælger et drivhus der har størrelse på 6-8 m2.

Når du skal vælge hvilket drivhus du skal have, uanset om du vælger et på tilbud eller ej, så skal du også gøre dig tanker om hvilken type glas der skal være i drivhuset.

Den klassiske løsning er gennemsigtigt glas, som gør det muligt at kigge både ind i drivhuset ,men også ud.

Du kan også være heldig at finde et drivhus på tilbud, som har hærdet glas.

Denne type glas sørger for at isolere bedre, og derved er det mindre risiko for frost, når vi rammer de koldere måneder på året.

Hvordan skal du placere dit drivhus?

Du har sikkert allerede gjort dig tanker om hvor dit drivhus skal stå. Derfor er der stadig lidt forholdsregler du skal tage dig, inden du tager den endelige beslutning.

Det er en god idé at placere drivhuset et sted, hvor der ikke er så meget vind.

Placerer du drivhuset et sted, hvor der er meget vind, så bliver nemt afkølet af den, og derved åbner du ikke den fulde effekt af drivhuset.

Derudover er det også en god idé at placere drivhuset et sted hvor der er åbent for solen.

Undgå at placere drivhuset under et træ, da det tager meget af solen, og desuden kan skade drivhuset, hvis grene mm. falder ned på det.

Når du placerer drivhuset, så kan det være en god idé at placere det, så enderne peger mod nord og syd. Med denne løsning sørger du nemlig for at drivhuset for så meget sol som muligt, og derved giver dine planter de helt optimale forhold.

Hvis du finder et godt drivhus tilbud, og der er penge til overs, så kan du med fordel investere dem i en drivhusvarmer, som kan gøre forholdene mere optimale for dine afgrøder.