Dobbeltseng tilbud – Guide til at finde de billigste kvalitets dobbeltsenge

bedste dobbeltseng på tilbudLeder du efter en dobbeltseng i høj kvalitet på tilbud?

Så læs med her for at få konkrete tips til, hvordan du finder den bedste og billigste model til dine behov.

Vi anbefaler dig at læse hele vores guide om dobbeltsenge, så du er sikker på at træffe den helt rigtige beslutning.

Hvis du bare vil finde kvalitets dobbeltsenge på tilbud nu, så tjek vores favorit tilbud herunder, hvor du får en rigtig god seng til prisen!

Test af de bedste dobbeltsenge på udsalg

Vi har undersøgt internettet og fundet frem til de mest populære sengeforhandlere i Danmark, hvilket efter vores vurdering er Bedrenætter, NordicDreamSengefabrikken.

Vi har derefter undersøgt de forskellige forhandlers udvalg af 180×200 cm senge (hvad vi betegner som dobbeltsenge), herefter har vi kigget efter deres på tilbud samt udsalg og fundet frem til prisvenlige dobbeltsenge.

Til sidst har vi vurderet hvilke senge vi mener er de bedste til prisen, altså hvor du får mest kvalitet til den lavest mulige pris.

Herunder kan du se resultat af vores favorit tilbud lige nu:

#1 Jupiter 180×200 cm kontinentalseng (62% rabat)

jupiter kontinental 180x200 cm sortJupiter er vores klare favorit, hvis du vil have en dejlig og komfortabel dobbeltseng på 180x200 cm til en rigtig god pris.

Du får en seng i meget høj kvalitet og til en yderst attraktiv pris!

Sengen er udviklet i Danmark og der har været stor fokus på at skabe en prisvenlig seng, men samtidig med størst fokus på kvaliteten.

Du får her en solid boksmadras (nederste lag), en springmadras (midterste lag) som er inddelt i 5 komfortzoner.

Sidst men ikke mindst en topmadras (øverste lag) der er 4 cm tyk.

Hos forhandleren kan du selv vælge fasthed (medium, fast eller xtra fast).

Du har også mulighed for at tilkøbe en sengegavl, den følger dog ikke med som standard, da denne seng som nævnt har fokus på at være billig.

De mange fordele ved Jupiter: Fast lav pris, fokus på bedre søvn, gratis levering, prisgaranti, 100 dages prøve og hele 62% rabat lige nu!

senses motion dobbeltseng#2 Senses motion i lys- eller mørkegrå 180×200 cm

Senses motion er også et populært valg blandt kunderne, det er tydeligt at læse med de 28 anmeldelser som stråler af glæde efter købet.

Igen kan du vælge fasthed, hvilket er en stor fordel for at få den bedste liggeoplevelse. Hos forhandleren bliver du guidet til om du skal vælge en medium, fast eller xtra fast madras.

Sengen har flotte OAK ben som er med i prisen, du kan dog også vælge ”champagne” sølv ben for 250 kr. ekstra, hvis det passer bedre med din stil.

Med i prisen er også en væghængt sengegavl, du bestemmer selv om du vil have sengen med eller uden gavl, men den koster intet.

25 års garanti på fjedre og rammebund er også værd at tage med.

Fragten er igen gratis, der er 100 dages prøve, prisgaranti og ekstremt hurtig levering på 2-8 hverdage.

Hvad er en dobbeltseng?

En dobbeltseng er – som navnet antyder – cirka dobbelt så stor som en enkeltmandsseng.

Den er til dig, som sover sammen med din partner eller ofte har venner ovre. Sengen er også ideel, hvis du blot ønsker mere plads og komfort om natten. Du kan få helt enkle modeller som ”bare er en seng”, og samtidig kan du få dem med masser af opbevaringsplads og skræddersyede funktioner.

Går du op i din søvn, er det utrolig vigtigt, at du køber en komfortabel seng, så din krop ikke spænder op.

Sådan vælger du den rette størrelse

billig dobbeltsengHvor stor er en dobbeltseng?

Det svinger lidt. Når du kigger på størrelser, kan du både få en standard dobbeltseng på 160 x 200 cm, en stor dobbeltseng på 180 x 200 eller en mindre dobbeltseng på 140 x 200 cm.

De er alle oplagte, hvis man sover to i sengen.

Jo større sengen er, jo mindre er risikoen for, at dig eller din partner vågner om natten på grund af hinandens bevægelser.

Hvis du kun er én person, kan du overveje at udvide din søgning til også at omfatte halvanden mands senge, da de er en anelse mere pladsbesparende.

En halvanden mands seng måler typisk 120-140 x 200 cm, hvilket gør den perfekt egnet som gæsteseng.

Hovedreglen er, at den perfekte størrelse afhænger af dit pladsbehov og din kropsbygning.

Dobbeltsenge fås i forskellige længder og bredder, så hellere gå efter en lidt for stor model, så du frit kan strække dig ud og dreje dig. Samvirke anbefaler at købe en madras, som er 10 cm. længere end din højde.

Husk at måle op hjemme i soveværelset eller gæsteværelset, så du kan sammenholde den faktiske plads med de dobbeltseng mål, der står angivet under produktspecifikationerne.

Det er så ærgerligt at få bestilt en forkert størrelse hjem.

Skal den være blød eller hård?

Helt intuitivt tror de fleste mennesker, at jo blødere en madras er, jo bedre er den for kroppen at ligge på. Men det er ikke nødvendigvis et rigtigt ræsonnement.

En god dobbeltseng skal følge kroppens konturer, når man skifter position i løbet af natten.

Er madrassen for blød, kan man i værste fald vågne med et ubehageligt hold i ryg eller nakke om morgenen. Det samme sker dog, hvis den er for hård.

Generelt kræver en højere kropsvægt ekstra fasthed. Her er en hurtig guide:

  • Hvis du vejer over 90 kilo, så gå efter ekstra fast madras.
  • Hvis du vejer mellem 60 og 90 kilo, så kan du gå efter en fast madras.
  • Hvis du vejer mellem 40 og 80 kilo, så kan du kigge efter en medium fast madras.

Når du sover i din nye dobbeltseng, så mærk efter om din lænd får støtte.

Det kan du tjekke ved at ligge på ryggen og føle efter et jævnt tryk på hele kroppen. Der må ikke opstå et hulrum mellem ryg og madras.

Det er vigtigt at sige, at madrassens blødhed også afhænger af individuelle faktorer såsom, hvor meget sport man dyrker, og om man døjer med særlige skavanker.

De forskellige typer af dobbeltsenge

stor kvalitets dobbeltseng med madrasNår du leder efter dobbeltsenge på tilbud og udsalg, vil du hurtigt opdage, at de fordeler sig inden for bestemte kategorier.

Det har ikke så meget med størrelse eller mål på dobbeltseng at gøre, men mere de egenskaber, den har.

Her kommer en hurtig gennemgang af de tre mest populære typer på det danske marked i dag.

Elevationsseng

Elevationssengen er meget fleksibel, fordi den kan køres op og ned efter behag via. en simpel mekanisme.

Du kan dermed indstille sengen i flere forskellige positioner, så du blandt andet kan ligge let eleveret og læse eller sidde helt oprejst og spise morgenmad i sengen.

En elevationsseng har en massiv sengeramme, en komfortabel madras og inkorporerede motorer, som du kan bevæge med et styreapparat.

Er du en af dem, der har uro i benene om natten, eller som vil modarbejde snorken, så kan det betale sig at lede efter et godt elevationsseng tilbud.

Boxmadras

Boxmadrassen er den mere klassiske og simple løsning.

Her får du en selvbærende ramme med en dejlig madras i enkelt design. Vil du tilpasse højden, så gøres det via sengens ben.

Din boxmadras kan fås i forskellige hårdheder, og den er stoppet med enten multifjedre eller pocketfjedre.

En boxmadras vil ligge i den budgetvenlige ende af dobbeltsengs-skalaen, så derfor er den god til dig, der leder efter en billig dobbeltseng.

Derudover er den meget nem at flytte rundt på, når man for eksempel skal gøre rent på børneværelset eller i soveværelset.

I Danmark findes der masser af boxmadras tilbud, fordi det stadig er den mest populære type.

Kontinentalseng

Kontinentalsengen er til dig, som leder efter en høj og utrolig komfortabel dobbeltseng. I tillæg til basis boxmadrassen kommer denne seng nemlig også med en springmadras for ekstra komfort og ergonomisk støtte.

Ikke overraskende er den her type den mest populære i USA, hvor mange køber kontinentalsenge på tilbud. Den er byder på mere luksus end normalt og er i mange tilfælde så høj, at man faktisk træder ”ud af” sengen om morgenen, i stedet for at "stå op".

Skal følelsen være helt royal, kan du supplere med en sengehimmel til din nye dobbeltseng. Kontinentalsengen er særligt populær for dem, der bruger sengen som et betydningsfuldt indretningselement.

Derfor skal du vælge en kvalitets dobbeltseng på tilbud

Uanset hvilken af de tre ovenstående modeller du kaster din kærlighed efter, så skader det ikke at lede efter et godt tilbud online.

Når du søger ved forhandlere så kig efter følgende parametre:

  • Hvilke fastheder udbydes til madrassen.
  • Kan du få splitmadras, som er koblet sammen på midten.
  • Hvordan ser benene ud, og er der flere valgmuligheder ift. materiale.
  • Hvad lyder garantien på.
  • Hvor meget vejer sengen (husk at tage sengegavl med i betragtning)
  • Hvilken størrelse har den.

Det er vigtigt at slå fast, at du ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet, blot fordi du søger efter billige dobbeltsenge på tilbud.

Mens de mere avancerede modeller med flere funktioner altid vil koste lidt mere, så handler tilbud ligeså meget om, hvad forhandleren ønsker at sælge ud af, og hvor længe en given model har været på markedet.

Som køber handler det om timing.

En kvalitetsseng er vigtig for en dyb og sund søvn. Når vi sover, så regenerer hjernen ved at affaldsstoffer fra hjernecellerne fjernes. Det sker kun, når vi sover, og derfor er god søvn vital for kroppens funktionalitet og vores mentale helbred.

Giv derfor dit køb af dobbeltseng på udsalg lidt ekstra omtanke.

Dobbeltseng med opbevaring

Dobbeltseng med opbevaringAf pladsbesparings hensyn kan det være fordelagtigt med en dobbeltseng, der har et særskilt kammer til for eksempel ekstra dyner, puder og lagener.

Du kan både få modeller, der har flere åbne rum underneden, eller en dobbeltseng med skuffer der kan trækkes ud.

Opbevaringspladsen kan bruges til alt fra børnenes legetøj til ekstra sengelinned, når der er gæster på besøg.

Mange har også håndklæder og tæpper underneden.

Den ekstra plads er også kærkommen, hvis du har meget tilbehør til sengen såsom sengetæppe eller myggenet til dobbeltseng.

I de senere år er det blevet ret moderne med multifunktionelle møbler, som giver mere fleksibilitet i lejligheder eller huse med små rum.

Uanset hvad du vælger at opbevare i din seng, så giver det ekstra frihed i din indretning, at du har muligheden.

Vælg den rette madras til sengen

Når du køber madras til dobbeltseng, så vær opmærksom på at du ofte kan få to forskellige madrasløsninger i hver side.

Det er en rigtig god idé, eftersom to partnere eksempelvis sjældent har helt den samme kropsbygning i form af vægt og højde. Hvor den ene sengebruger måske skal have den helt faste hårdhed, har den anden muligvis mere gavn af en medium.

Det kan du vælge, når du bestiller sengen – der vil være to madrasfaner.

Generelt er der et par sikre råd, du kan følge få at få den perfekte madras hevet i hus.

Centrale kropsdele som hoved, nakke og hofte skal ligge neutralt, så du kan slappe af i musklerne.

Hvis du har en tendens til at svede meget om natten, kan det være en god idé med en madras, der sikrer luftgennemstrømning. Det gør både boxmadrassen og springmadrassen.

Tænk også din soveposition ind i købet. Mens det altid er mest optimalt at ligge på ryggen, så køb en madras med lidt mere fasthed, hvis du er maveligger.

Hvad enten du køber en spritny eller en brugt dobbeltseng, så kan det være fint at supplere grundstøtten med en topmadras, hvor du kan korrigere for personlige behov.

En topmadras justerer ikke i blødhed og hårdhed, men til gengæld kan du gå efter forskellige typer af materialer. Latex giver god ventilation om natten.

Skum sådan som wonderpur eller memory foam er exceptionelt godt til at forme sig efter kropsvarme.

Med en split-topmadras til en dobbelt elevationsseng kan du undgå den generende revne i midten af sengen, som gør, at madrasserne glider fra hinanden.

Køb dobbeltsengen online

køb den store seng onlineHvis du leder på nettet, er der masser af fremragende alternativer til at gå ned i en butik for at købe en standard Ikea dobbeltseng.

Bruger du søgeterme som ”dobbeltseng tilbud” eller ”brugte dobbeltsenge”, så finder du flere pålidelige forhandlere, som tilbyder produkter med lang levetid og god garanti.

Google er din ven, hvis du vil finde dobbeltsenge, halvanden mands- eller enkeltmandssenge til en nedsat billig pris.

Ligesom fysiske butikker og varehuse holder udsalg, så kan du være heldig at spare penge på en billig dobbeltseng online, hvis du slår til på det rigtige tidspunkt.

Hvor finder jeg en billig dobbeltseng?

Nedenfor finder du gode onlineforhandlere, som tilbyder forskellige sengetyper med rig mulighed for justering af hårdhed.

De har ofte gode og billige priser på dobbeltsenge.

Bedrenætter.dk

logo bedrenætterBedrenætter.dk har en meget brugervenlig købsside, hvor du nemt kan navigere mellem de forskellige sengetyper.

De giver en række gode garantier såsom 30-dages prisgaranti og en 100-dages prøveperiode. Derudover får du gratis levering ved køb af dobbeltseng.

Priserne varierer mellem den helt dyre prisklasse på over 50.000 kroner for en elevationsseng til blot et par tusinde for en solid boxmadras.

Bedrenætter.dk har tit nedsatte priser, så du kan spare halvdelen eller mere af den oprindelige købspris.

Sengefabriksudsalg.dk

logo sengefabrikkenSom navnet antyder, så henvender Sengefabriksudsalg.dk sig til den prisbevidste forbruger. Men også forbrugeren som går op i høj kvalitet.

De kombinerer nemlig lave priser og høj kvalitet i et ”value-for-money” koncept. Hos dem finder du udelukkende brands, som er produceret i Danmark, og de tilbyder hele 15 års garanti på din nye seng.

Sengefabriksudsalg.dk er måske ikke den billigste spiller på markedet. Til gengæld har de stærke priser på senge med maksimal komfort designet i lækre materialer herhjemme.

På siden finder du et stort udvalg af størrelser – blot inden for kategorien ”elevationssenge” har de 13 forskellige mål.

ILVA

ilva logoILVA er et af Danmarks mest veletablerede møbelhuse. De udbyder et væld af boligartikler, møbler og interiør til hjemmet.

Er du en tilbudshaj så læg mærke til, at ILVA har en ”Tilbud på senge”- fane på hjemmesiden, hvor du finder populære mærker til halv pris.

Ved ILVA kan du søge efter tilbud fra stærke sengebrands såsom Dunlopillo eller Tempur.

Når du har bestilt din drømmeseng, er der masser af inspirerende guides til indretning af dit soveværelse og valg af tilbehør.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på en dobbeltseng?

Når du skal på jagt efter et godt tilbud på en dobbeltseng, så kan det godt virke uoverskueligt med alle de forhandlere der findes på markedet. Derfor kan det være en god idé at finde en guide, som har sat sig ind i markedet, og fundet ud af hvor de bedste tilbud er. Vi har i denne guide samlet nogle af de bedste tilbud, der er på markedet netop nu.

Hvorfor købe en dobbeltseng?

Det kan være en god investering at købe en dobbeltseng, hvis der er flere der skal sove i sengen. Det kan også være at du sover alene i sengen, og bare godt kan lide at have god plads, når du skal sove.

Hvad koster en dobbeltseng på tilbud?

Prisen på en dobbeltseng på tilbud svinger meget, da der er stor forskel på dobbeltsenge. Her kan parametre såsom kvalitet, garanti, komfortzoner, størrelse mm spille ind. Finder du lige præcis din drømme dobbeltseng på tilbud, så kan du være heldig at spare over 50% på den.