Designer lampe tilbud

Verner Panton. Nordic Living. Tivoli by Normann Copenhagen. Herman Miller. Alle sammen flotte designer lamper som giver hjemmet kant og karakter. Det kan godt betale sig at gå efter en speciel og yderst funktionel lampe, for belysningen er vigtig i det hyggelige hjem. Vi hjælper dig med at få klassikerne til billige priser!

populære forhandlere

405 anmeldelser (Trustpilot)
15.965 anmeldelser (Trustpilot)
3.359 anmeldelser (Trustpilot)

Skab den perfekte stemning

Lamper kan bruges til alt fra læsehjørner over bordbelysning til arbejdskontor. De fås i forskellige lysstyrker og retninger. Du kan bruge opadrettet lys til vægge eller til bredere rumbelysning. Omvendt er nedadrettet lys godt til at skabe hygge ved for eksempel sengen. Skarpt lys giver fokus og er fordelagtigt ved skrivebordet. Sidst men ikke mindst er diffust og spredt lys et godt allround valg til boligen, hvor det i særligt vinterhalvåret bekæmper mørket indenfor.

Du kan også få specielle udendørs lamper til at oplyse eksempelvis altanen, carporten eller haven. Uanset dit behov så er den gode nyhed, at du kan få perfekte design lamper. Og det behøver ikke at koste mange penge. På nettet finder du et hav af kendte mærker som cph lighting eller design by us, og de laver alt fra mindre bordlamper til høje gulvlamper.

Vælg variant der passer til dit behov for belysning. Foruden type af lys kan du også vælge efter funktion. Filtrér på:

Hvorfor vælge en billig designer lampe?

Hvis du sammenligner alle varer, kan det måske friste at gå efter en billig og udbredt udgave fra et af de store møbelhuse. Mange vil dog gerne give lidt ekstra for en visuelt smuk lampe, som giver charme og personlighed til din indretning. Det behøver ikke være i den helt eksklusive ende som Fritz Hansen eller Piet Hein. Flere forhandler designer lamper i dag, som står distancen.

Du får nogle fordele ved at betale lidt ekstra for høj kvalitet og omsorg for detaljen. Først og fremmest holder lampen sin værdi over tid. Du kan altid sælge den videre eller bruge den til kreativt at om indrette dit eget hjem. Kvaliteten er i top, og der er brugt stærke materialer, som holder i mange år. Faktisk kan en design lampe gives videre til børn og børnebørn.

Vi har samlet aktuelle tilbud, som gælder i en begrænset periode. Siden screener dem automatisk, så du kan gøre det bedste kup mellem alt fra Louis Poulsen til House Doctor. Vi vælger det udsalg, hvor du sparer flest penge i forhold til normalprisen. Ofte vil designlamperne være fremstillet i materiale som messing eller glas.

Lukket skærm versus åbent lys

Et af de største valg inden for belysning er, om du vil have et gennemsigtigt lys eller et afskærmet lys. Begge har indflydelse på oplevelsen af de enkelte rum, og hvordan elementerne i din boligindretning står frem. Lysekroner er et godt eksempel på førstnævnte. De udsender varme og brede stråler, der samler familien og lyser op til alle sider. En bordlampe med skærm vil omvendt skabe et centrum og kontrast til de mørkere områder udenfor cirklen.

Ud fra en logik om, at vi gør flere ting i ét rum, så kan du sagtens kombinere din belysning. Et tænkt eksempel kan være stuen. Her kan du både have væglamper ved siden af bogreolen, en gulvlampe nær sofaen og en stor lampe i loftet.

Hvad koster designer lamper?

Det korte svar er, at en designer lampe på tilbud kan koste alt fra 1000 til 25000 kroner. Alt afhængig af, om det er en af de helt dyre Arne Jacobsen eller en flot og simpel hvid lampe fra populære New Works. Designerlamper kan faktisk sættes mange tusinde kroner ned i pris, hvis du får en rabat på lad os sige 30 eller 40 procent. Det kan virkelig betale sig at gå efter et godt tilbud online.

Gå efter en e mærket forhandler, der giver dig alle rettigheder som køber: Dvs. hurtig fragt, kundeservice og gennemsigtighed. En butik har ofte lamper fra flere producenter, og derfor har du adgang til et virkelig stort og eksklusivt udvalg online. Du får en designerlampe i bedste kvalitet og med høj funktionalitet - også selvom det er til nedsat pris!