Chromecast tilbud og priser

Elsker du at streame film og vil gøre det på den nemmeste måde? Så er Google Chromecast et must! Du tilslutter den blot til tv skærmen, og så kan du faktisk styre dit fjernsyn helt nemt på afstand. Vi finder Chromecast til færre penge, så du kan slippe billigt afsted med din nye Google home løsning!

Google Chromecast 3
Google Chromecast 3
Google Chromecast 3
Google Chromecast 3
Google Chromecast 3


Prissammenligning i samarbejde med Pricerunner.

Hvordan fungerer Google Chromecast?

Google home fungerer faktisk som en erstatning for det (snart) gammeldags HDMI-kabel. I stedet for at bakse med at din computer skal tilsluttes dit tv via en fysisk ledning, kan du blot lave en direkte tilslutning. Dvs. at hardwaren sidder permanent i dit tv og skaber forbindelse mellem forskellige apps på tablets, iPhone X eller iPhone 12 Pro.

Genialt når du streamer tv-serier, film, dokumentarer eller blot dine yndlingsvideoer fra YouTube tv. Google har indtil nu lavet forskellige versioner, hvoraf Google Chromecast 3 er den nyeste. Her er hastighed og billedkvalitet i absolut top. Du kan både bruge disse kompatible apps til et gammelt eller et nyt fjernsyn.

Når du får din nye Chromecast hjem, så skal du blot bruge en halv time til en time på indledningsvist at:

  1. Tilslutte din Chromecast til en ledig HDMI-indgang på dit fjernsyn.
  2. Installere den til din Google konto. Kræver login og Google Home app.
  3. Søge efter din Chromecast, så du kan parre ved at bruge den kode, der popper op på skærmen. Har familiens enheder flere Chromecasts, så kan du med fordel døbe dem efter rum.
  4. Sidst men ikke mindst skal du tilslutte til dit Wi fi.

Se Netflix og HBO Nordic nemt på dit tv

En af de helt store fordele ved Google Chromecast er, at den understøtter et væld af forskellige populære apps. I flæng kan nævnes TV 2 play, Disney Plus, Netflix, HBO, Viaplay, Spotify osv. Noget indhold kræver abonnement, mens andet er gratis. Du kan bruge både Android, telefon og Ipad med 128 gb, så længe du har Wi fi og et TV. Det er utrolig nemt, og der er et stort udvalg af kompatibelt indhold!

Google har lavet et hardware, der vil gøre din hverdag nemmere og mindske antallet af ledninger, der fylder på gulvet. Du kan selv sætte det op via den simple guide, der følger med i boksen. Med blot et enkelt tryk er du i gang med at streame lige præcis dit yndlingsindhold i storformat.

Google Chromecast er en genial investering til hjemmet. Men det er også en rigtig god og ikke alt for dyr gave til fødselsdag eller jul. En Chromecast fås ofte online til omkring en 300 kroner. Overvej at købe et par stykker til husholdningen, så I kan se TV i forskellige rum uden at skulle flytte jeres Chromecast rundt.

Når det er sagt, så er der meget lidt besvær. Sæt Chromecast i dit fjernsyn, og du er good to go!

Du kan tage din Chromecast med dig overalt

En anden stor fordel ved den hardware, som Google har lavet, er fleksibiliteten. Hardwaren fylder næsten intet, og du får den i et lille portabelt etui. Hvert fjernsyn af nyere dato kan kommunikere med Google, uanset om du er i Danmark eller uden for landets grænser.

Vi tager forbehold for internettet her - det skal selvfølgelig virke! Vi hjælper dig med at finde de bedste Chromecast tilbud. Den nyeste Google Chromecast 3 er ofte sat ned, så du kan få den for færre penge. Opgradér uden at skulle betale en bondegård ved at se dagens billigste Chromecasts ved udvalgte forhandlere.

Store danske butikskæder fører ofte sæsontilbud, hvor de sætter elektronik som Google Chromecast ned med en femtedel eller en fjerdedel. Det kan være i anledning af "fødselsdag", jul eller januarudsalg, eller bare fordi at butikken sælger ud af sit store varelager.

Scroll to Top