Blodtryksmåler tilbud

Det er vigtigt at holde øje med dit blodtryk. Også selv om du ikke umiddelbart er i farezonen i forhold til at holde dit blodtryk stabilt, så kan en regelmæssig måling af dit blodtryk give dig et fingerpeg om, hvor stabilt det er.
Er du sundhedsmæssigt i risikogruppen for at få forhøjet blodtryk, så er det endnu mere relevant for dig at følge dit blodtryks udvikling. Det kan du gøre med en blodtryksmåler. De findes i forskellige udformninger og i forskellige prislejer. Find de gode blodtryksmåler tilbud her.

Beurer fuldautomatisk blodtryksmåler - Selective Range BM2

293.00 Kr

699.00 Kr

-58%

Beurer blodtryksmåler - BM 27

293.00 Kr

699.00 Kr

-58%

Beurer blodtryksmåler - BM45

399.00 Kr

899.00 Kr

-56%

Adore Blodtryksmåler

129.00 Kr

289.00 Kr

-55%

Topcom Blodtryksmåler

179.00 Kr

399.00 Kr

-55%

Tristar BD4601 BPM Arm 1500 Blodtryksmåler

299.00 Kr

540.00 Kr

-45%

Beurer Blodtryksmåler SR-BM1

499.00 Kr

899.00 Kr

-44%

Beurer BM 35 Blodtryksmåler

397.00 Kr

699.00 Kr

-43%

Beurer blodtryksmåler - BM40

399.00 Kr

699.00 Kr

-43%

Beurer Blodtryksmåler BC32

199.00 Kr

349.00 Kr

-43%

A&D Blodtryksmåler

149.00 Kr

249.00 Kr

-40%

Konig Bluetooth Blodtryksmåler

149.00 Kr

249.00 Kr

-40%

Måling af blodtryk

Det er hverken sundt med et for lavt eller et for højt blodtryk. Det er i det hele taget bedst, hvis du kan holde dit blodtryk så stabilt som muligt. Alt for store udsving eller en længere periode med forhøjet blodtryk er ikke sundt.

Hvis dit blodtryk er for højt og er det i en periode, så er det vigtigt, at du søger læge og bliver undersøgt grundigt.

Måler du blodtrykket hver eller hver anden dag, så kan du følge det nøje og reagere i tide, hvis det udvikler sig uhensigtsmæssigt.

Hvordan foregår blodtryksmåling?

Der findes forskellige apparater, der kan måle et blodtryk. Nogle er helt manuelle, andre er fuldautomatiske og nogle er meget avancerede og kører via Bluetooth til din enhed. Der findes mange, som er velegnede til hjemmebrug. Dermed kan du selv tage en blodtryksmåling både i hviletilstand og i en mere aktiv tilstand.

Gør du det dagligt over tid, kan du se på dine data, om blodtrykket er stabilt, eller om det stiger og falder. Du kan enten selv plotte tallene ind på en kurve, eller du kan overføre tallene til blodtryksmåleren. Den Bluetooth-opkoblede måler sætter selv tallene ind i diverse kurver og andre statistikker.

køb en blodtryksmåler

Prisen for blodtryksmålere

Prisniveauet er ret varieret. Generelt ligger priserne imellem 300 og 800 kroner. De billigste blodtryksmålere er manuelle, og de dyreste har Bluetooth-opkobling. Hvis du holder øje med, hvornår blodtryksmålerne kommer på tilbud, så kan der være meget at spare på dit køb.

En billig blodtryksmåler behøver ikke at være ringe. Det kan være, at den er helt eller delvist manuel, og det kan være, at du har været så heldig at finde blodtryksmåleren på tilbud. Hold øje med, hvornår der er udsalg eller nogle knaldgode tilbud på blodtrykmålere.

En blodtryksmåler af en vis kvalitet, som er sat ned i pris, er stadig en rigtig god blodtryksmåler, som du bare har fået til en reduceret pris.

Når de gode blodtryksmålere kommer på tilbud

Der kommer hele tiden ny elektronik til, og mange apparater bliver hurtigt forældede. Derfor kan du sagtens være heldig at finde nogle rigtig gode tilbud på blodtryksmålere. Med mindre du altid går efter det nyeste og mest smarte på markedet, så kan du få nogle ret gode blodtryksmålere til prisen.

Når du ser en blodtryksmåler på tilbud, så kan du jo lige konsultere en blodtryksmåler test, inden du vælger den model, som du har udset dig. Ser du for eksempel en nyere Omron blodtryksmåler på tilbud, så er det bare om at slå til. Så får du nemlig god kvalitet for pengene.

Tjek dit blodtryk over tid

Måler du nogle mindre udsving på dit blodtryk, så behøver det ikke at betyde noget. Set over tid vil de små udsving jævne sig ud. Det er helt normalt. Med mindre det pludselig falder eller stiger markant fra dag til dag, så giv det lidt tid, og se, om det ikke normaliserer sig.

Det er blandt andet derfor, at det er smart selv at have en blodtryksmåler, så du kan tjekke det hver dag under hjemlige forhold. Se efter det gode tilbud, og find en god og billig blodtryksmåler - gør det gerne med det samme.