Blender tilbud

Med en god billig blender er mulighederne mange. Du kan lave en lækker, cremet smoothie, kreere din egen peanutbutter, humus eller servere en frozen margarita for dine gæster. De gode blendere er sjældent billige, men her kan du til gengæld finde en masse gode blender tilbud, så du alligevel kan få den billig blender, du drømmer om.

Always Fresh Chop Chopper - Hakker & Blender

49.00 Kr

160.00 Kr

-69%

Princess Slim Fit Stavblender

110.00 Kr

279.00 Kr

-61%

Electrolux blender - Explore 7 - Grøn

900.00 Kr

2299.00 Kr

-61%

OBH Nordica blender - Ultimate Compact

799.00 Kr

1999.00 Kr

-60%

OBH Nordica blender - Twister Fusion

199.00 Kr

499.00 Kr

-60%

One Touch Bullet Blender

239.00 Kr

600.00 Kr

-60%

EcoTools Perfecting Detail Blender

29.00 Kr

69.00 Kr

-58%

Raw blender - X2,5GMSS Turbo - Grå

1299.00 Kr

2999.00 Kr

-57%

One Touch Monster Bullet Blender

449.00 Kr

999.00 Kr

-55%

Baby Line foodprocessor - Mixer & Steamer

319.00 Kr

699.00 Kr

-54%

Espressions EP7950 Multiblender

449.00 Kr

949.00 Kr

-53%

EcoTools Perfecting Blender

39.00 Kr

79.00 Kr

-51%

Mærker med gode tilbud på blender

Der er mange kompetente mærker på markedet, så derfor kan man tit finde et tilbud på blender. Blandt de bedste mærker, når det kommer til blendere, er Wilfa, Kitchenaid, Phillips, Grundig og Magimix.

Wilfa

Wilfa er et rigtig godt mærke, som leverer kvalitetsblendere, der kan bruges til mange ting. De har forskellige modeller, hvor nogle er gode til at knuse is og andre kan opvarme supper. Så hvis du ved, hvad du vil bruge din blender til, kan du sagtens gå efter et Wilfa blender tilbud.

Kitchenaid

Kitchenaid er et stort mærke indenfor alle slags køkkenmaskiner, så selvfølgelig udmærker de sig også i forhold til blendere. Kitchenaid blendere har et virkelig fint design i forskellige farver, så blenderen godt kan tåle at stå fremme på køkkenbordet.

Derudover har de mange gode modeller, og du kan finde modellerne Kitchenaid artisan blender på tilbud. Disse blendere kan klare alt fra saft til supper og har en virkelig god motor.

En Kitchenaid blender er på grund af den høje kvalitet dog også lidt af en investering. Det gør så også, at blenderen kan holde i lang tid, og det er derfor smart at finde et blender tilbud, når det kommer til Kitchenaid.

Phillips

Phillips leverer højhastighedsblendere, og de kommer med forskellige egenskaber, så du kan vælge de funktioner og den prisklasse, som passer til dig. Med højhastighed menes der 35.000 omdrejninger i minuttet på 1400 watt, så det er altså rimelig imponerende. Derudover kan de fås med vakuumfunktion, så for eksempel din smoothie kan holde sig meget længere.

Grundig

En Grundig blender er et rigtig godt bud på en god billig blender, som har de vigtigste funktioner. Blenderne kører på 600 watt og fås med hastighedskontrol, så du selv kan styre blenderens hastighed. Hvis du er på budget, kan du derfor med fordel finde et godt Grundig blender tilbud og stadig lave lækre ting.

Magimix

En blender fra Magimix er en utrolig stærk og holdbar blender med en kande i solidt termoglas. Find et Magimix blender tilbud, og få en blender, som kører på 1300 watt og op mod 22.000 omdrejninger i minuttet. Det er altså power blendere, der vil noget.

billig blender

Hvilken blender skal jeg vælge?

Hvilken blender du skal vælge afhænger helt af dine behov. Hvis du gerne vil finde et smoothie blender tilbud, så led efter en blender med knus is-funktionen. På den måde kan du nemlig blende frossen frugt uden problemer.

Falder du for et mini blender tilbud, så har du en blender, der ikke fylder så meget og samtidig egner sig perfekt til at tage blenderglassene med på farten. De er også gode til smoothies, dog er blenderevnen ikke nødvendigvis lige så god som en almindelig blenders.

Et tredje alternativ er selvfølgelig at finde et stavblender tilbud. Det er en helt anden type blender, som også kan bruges til at lave smoothies og blende supper.

God billig blender til en god pris

Om du er til stavblender, miniblender, smoothie blender eller bare en god billig blender, så er der ingen grund til ikke at finde en på tilbud. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, så du kan få en blender af en rigtig god kvalitet i stedet for at på kompromis.

Se også tilbud på: