Billig seng 180x200 cm tilbud

Ønsker du en stor og lækker dobbeltseng til dit soveværelse? Investér i en god nats søvn og find en god og billig seng 180x200 cm på tilbud! Vi guider dig til de forskellige typer af madrasser og komfortzoner, så du kan få en fantastisk søvn til billige penge.

Køb billige 180 x 200 cm senge

657 anmeldelser (Trustpilot)
2.318 anmeldelser (Trustpilot)
976 anmeldelser (Trustpilot)

En billig ny seng til to (180 x 200 cm)

Leder du efter en seng 180x200, så er det formentligt fordi, at I er to, der skal sove godt i sengen. 180 centimeter i bredden er faktisk en rigtig god størrelse dobbeltseng, mens 200 centimeter i længden er ideel til relativt høje mennesker. Normalt siger man, at du skal ligge 10 centimeter oveni din egen højde for at finde den rigtige længde på din nye seng.

Når du skal vælge en ny seng, så kan det godt betale sig at give lidt ekstra for god kvalitet. De fleste madrasser holder i over ti år, så betragt dit køb som en langtidsinvestering. Hvilken seng, du skal vælge, afhænger af flere parametre. For eksempel:

  • Hvad jeres kropsvægt er.
  • Om I ønsker en simpel boksmadras, en elevationsseng eller en kontinentalseng.
  • Hvilke typer af fjedre, der skal være i, og om I ønsker et vist antal komfortzoner.
  • Hvorvidt I skal investere i ekstra komfort - det kunne være en medfølgende topmadras.
  • Om I helst vil have et sengestel i naturtræ, malet træ eller metal.

Boxmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge?

Overordnet set, er der tre typer af senge, I kan vælge til jeres soveværelse. Uanset hvilken kategori seng, I vælger, så kan I sagtens finde et godt tilbud. Hvis vi starter med boksmadrassen, så er det den simpleste og ofte billigste type seng. Det er en kompakt madras på en træramme, og den er selvbærende. Det er mange unges førstevalg, når de skal flytte hjemmefra første gang.

Køber I en boksmadras, så er det en god idé at supplere med en topmadras, som beskytter underlaget over tid. Vil I gerne have sengerammer og ekstra lag for komfort, så kan en billig kontinentalseng være en mulighed. Den giver god søvn, fordi den består af både boxmadras, springmadras og topmadras i en potent tretrinsraket.

Med en kontinentalseng får du foruden god komfort både madras og sengerammer. Det samme gælder for billige elevationssenge, som har den ekstra egenskab, at de kan løftes. Ideelt for dem, der elsker at læse om aftenen eller - måske endda - se TV i sengen. Elevationssenge er også gode til folk med ømme muskler og led, der for eksempel nyder godt at have benene oppe.

Valget af blød madras

Kort fortalt, så kan du få senge med forskellige fjedre og nogle gange inddelt i komfortzoner og støttepunkter. Det er vigtigt, at have ergonomien for øje, da din krop skal ligge blødt men også fast for ikke at "synke ned". Hovedreglen er, at jo lavere din kropsvægt er, jo mere blødhed kan du tåle på din seng. I dag fremstilles alle senge mere eller mindre med tre typer af fjedre:

  • Bonnell fjedre
  • Pocket fjedre
  • Multipocket fjedre.

Bonnell er den billigste type fjedre. De andre to er separate fjedre, som generelt giver mere fasthed og mulighed for støttepunkter. Hvis din seng har flere lag, kan du dog sagtens opleve en kombination af flere type fjedre.

Fjedrene polstres af enten polyetherskum eller latex. Sidstnævnte er den bedste kvalitet men også den dyreste. Vær opmærksom på, at en topmadras kan gøre meget ift. at optimere din komfort ovenpå en mere basal boksmadras.

Ekstra opbevaring i soveværelset

Hvis du bor småt eller bare går op i pladsbesparelse, så kan det være en idé at integrere ekstra opbevaringsplads i sengens hulrum. Nogle sengerammer er designet med skuffer eller kasser underneden, som du kan hive ud og komme for eksempel ekstra sengetøj eller tæpper i.

Hvis din seng er løftet over gulvet, kan et par bedrollers også være en idé. Det er flytbare og aflukkede kasser, som du kan hive ind og ud. Flere og flere senge i dag har en form for indbygget opbevaringsrum, fordi det giver mulighed for at organisere soveværelset og hjemmet bedre. Særligt kontinentalsenge er gode her, fordi du kan få det inkluderet i designet.

Praktisk opbevaring i multimøbler er generelt ret in, og der deles fifs som aldrig før på de sociale medier. Sengen er et møbel, som er oplagt at tænke ind her.

Lækkert design til billige penge

Den rigtige seng behøver ikke at koste en formue. Du kan sagtens få den bedste komfort og en bedre nattesøvn, selvom du køber en dobbeltseng på tilbud.

Vejledende ligger dobbeltsenge hos populære forhandlere som eksempelvis Bedre Nætter eller Sengefabrikken til en pris på under 10000 kroner. På en god dag kan du spare flere tusinde kroner, hvis du vælger at handle møbler online.

Vi hjælper dig med at finde den bedste seng 180x200 cm her, og du kan vælge mellem mange forskellige designs og bæredygtige materialer i højeste kvalitet.