Eltandbørste tilbud

God mundhygiejne er vigtig for hele dit helbred. Den opnår du bedst ved brug af elektroniske tandbørster, som automatisk renser mere i dybden. Børstehovedet kan have flere funktioner, der børster i cirkulerende bevægelser og giver hvidere tændere. Du kan sagtens få en god og billig eltandbørste på tilbud. Vi har samlet de bedste muligheder her!

Køb elektriske tandbørster her

117.637 anmeldelser (Trustpilot)
131.386 anmeldelser (Trustpilot)
37.415 anmeldelser (Trustpilot)

Forskellige børstehoveder

Når du investerer i mere avancerede modeller inden for effektiv tandbørstning, så vær opmærksom på, at der findes forskellige børstehoveder med forskellige børstefunktioner. De fleste el tandbørster har faktisk mere end ét, så du kan variere for at rense hele tanden. Generelt findes der tre typer hoveder:

Det roterende: Mange elektroniske tandbørster har et hoved, der drejer i cirkler rundt om sig selv.

Det oscillerende: Andre tandbørstehoveder bevæger sig fra side til side, når du bruger dem.

Den pulserende: En lidt mindre udbredt type, der kan bevæge sig ind og ud mellem tænderne. Det er godt, hvis du ofte får madrester mellem sprækkerne.

Din tandbørste kan også have andre smarte funktioner, som for eksempel en indbygget timer, der blinker og fortæller dig, hvornår du har børstet godt nok. Den gænge anbefaling lyder på to minutter. Andre eltandbørster har en sensor, som siger stop, hvis du børster for hårdt på særligt tandkødet.

Hvad er en god og billig eltandbørste?

Der findes mange elektriske tandbørster på markedet i dag. Det kan være svært at hitte ud af, hvordan du vælger den bedste. Alle vil give dig en god mundhygiejne og renere tænder, men derfor er der stadig tekniske og produktionsmæssige forskelle at vurdere på. Du kan for eksempel overveje:

  • Hvor lang batterilevetiden er, før du skal oplade din tandbørste igen. Og ikke mindst, hvor lang tid den tager om at lade op.
  • Hvor støjende den er.
  • Hvor god tandbørsten er til at fjerne plak, og hvor mange børstehoveder der følger med.
  • Om prisen er høj eller lav.

Du skal selvfølgelig også tage dine individuelle tænder og tandkød i betragtning. Har du sensitiv emalje eller følsomt tandkød, så nytter det ikke med en alt for hård tandbørste. Nogle elektroniske tandbørster har en blegefunktion, så du kan få hvidere tænder.

Andre børstehoveder har meget tætsiddende hår, mens en tredje gruppe er blødere og mere skånsomme. For mange mennesker er det en god idé at have et par forskellige børstehoveder at skifte imellem. På den måde kan du tilpasse din tandbørstning til, hvilken stand din mund og tænder er i.

God mundhygiejne er alfa og omega

Ny forskning dokumenterer i stigende grad sammenhængen mellem god mundhygiejne en sund og velfungerende krop. Hvad du spiser, og hvor effektiv tandbørstning du har, har både indflydelse på, de sygdomme du får, og hvordan din tarmflora fungerer. Det sker, fordi bakterier fra tandkødet kan bevæge sig længere ned i kroppen eller avle flere bakterier.

Munden er den primære "indgang" for stoffer udefra, og derfor er det vigtigt at holde den så ren og pæn som muligt. Du kan tjekke din mundhygiejne på flere måder. For eksempel:

  • Har jeg vedvarende dårlig ånde?
  • Er mit tandkød hævet og ømt.
  • Kommer der blod, når jeg bruger børsten eller tandtråd?
  • Har jeg plak eller tandsten?

Køber du en eltandbørste på tilbud, kan du hurtigt få et sundere tandkød, mindre plak og tandsten samt få renset ordentligt hele vejen rundt. Du kan overveje at investere i eltandbørster til hele din husholdning, da både børn og voksne har gavn af de forskellige funktioner.

Sådan optimerer du tandbørstningen

Effektiv tandbørstning kræver, at du bruger din el tandbørste korrekt. Tandlæger og eksperter anbefaler altid, at du børster to gange dagligt og inddeler processen i zoner. På den måde kommer du omkring alle dine tænder. Du kan for eksempel starte med højre side og så tage venstre side bagefter.

En anden populær metode er at tage bagsiden af tænderne først, så tyggefladen og dernæst forsiden. Vær opmærksom på at komme helt ind bag ved de bagerste kindtænder. Når du børster på dit tandkød, så skal primære rensefokus være på det øverste område, der går sammen med tanden.

Du kan få en el tandbørste med kunstig intelligens, der hjælper dig med at rense korrekt alt afhængigt af område. Pas altid på med at overgøre din tandbørstning. Du slider unødvendigt, hvis du bliver ved for længe eller presser for hårdt. Når det kommer til opbevaring af din el tandbørste, bør du: Holde den i det fri men på en separat hylde væk fra både vask og toilet.

Find den bedste elektriske tandbørste online

Du kan snildt spare over 100 kroner på at købe elektriske tandbørster på tilbud. Grundprisen varierer selvfølgelig, men mange standardmodeller - som for eksempel oral b børstehoveder - ligger på mellem 500 og 1000 kroner. Det er selvfølgelig dyrere end din almindelige tandbørste, men det er også en investering i renere tænder over længere tid.

De fleste el tandbørster har et par forskellige børstefunktioner inkluderet. Når du shopper online, kan du bruge alle filtre til at sortere i selektionen. Det kan være, at du vil målrette din søgning på elektriske tandbørster til børn eller populære mærker. Din eltandbørste kan have en garanti på x antal år, hvilket er smart at tjekke.

Når du bestiller en ny eltandbørste på tilbud fra en butik på nettet, så går der typisk ikke mere end en uge, før din pakke ankommer. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til en tandbørste i høj kvalitet, forkælelse af munden og renere tænder!