Bluetooth højtaler tilbud

Slut en god og billig Bluetooth højtaler til telefonen eller computeren, når der skal synges i badet, holdes fest eller spises ude. For ikke at tale om, når du skal lytte til nyhederne.

Køb en trådløs bluetooth højtaler på tilbud og kobl den op med diverse devices for ekstra lydkvalitet. Så kan du afspille gode toner på farten med blot et enkelt klik.

Find en billig bluetooth højtaler her

1.844 anmeldelser (Trustpilot)
137.889 anmeldelser (Trustpilot)
8.017 anmeldelser (Trustpilot)

Stort udvalg af bluetooth højttalere på udsalg

Hvad er den bedste billige bluetooth højtaler i disse dage? Altså den, hvor du får både god lyd, sikker forbindelse, flot design og ikke mindst rabat?

Få svaret ved at kigge ovenover. Vi har nemlig gjort os den ulejlighed at samle dagens bedste bud, som du kan shoppe ud fra.

Hvad end du har præferencer for et bestemt mærke som en JBL bluetooth højtaler eller bare helst ikke vil betale over 300 kroner, så bør du kunne finde din nye drømme wireless højtaler her!

Sortimentet er bredt, og der vil være blå, sorte, hvide og grå versioner løbende.

Vel at mærke i former der spænder fra aflang og lille til firkantet og stor. Ideen er, at du herfra kan klikke dig videre til den ønskede forhandler.

Går alt vel, har du din nye billige bluetooth højtaler i hus inden længe. Højtaleren er oplagt som en selvforkælelses-gestus til dig selv. Du kan dog også bruge den som gave. Alle mennesker vil have glæde af en lille bluetooth højtaler, og som du kan se, så spænder priserne fra de lave til de lidt højere.

Var det ikke en bluetooth højtaler du var på udkig efter, men derimod en DAB-radio? Find et godt tilbud på en dab radio her.

Populære Bluetooth højtalere

Flere mærker har gjort sig populære hos de danske købere over de sidste par år. De er såkaldte ”crowd pleasere”, som har ligget flot placeret i forskellige bluetooth højtaler tests.

Her er brugervenlighed og kvalitet af lydlevering i fokus. Ikke overraskende brillierer danske Bang og Olufsen også på feltet for trådløse højtalere. Hvor de er stærke på design, er de til gengæld ikke så konkurrencedygtige på pris.

Vil du som forbruger sikre et godt samspil mellem kvalitet og pris, så kig i retning af følgende brands:

Sackit Boomit – den festlige og basstærke

Navnet røber det næsten. Her er tale om den helt gode baslyd! Du kan desuden koble to Boomit højtalere sammen for ekstra god lyd til festen.

Højtaleren er kendt for sublim lyd, selv når volumen er på maks. Partyspeakeren er – måske ikke overraskende – dansk designet.

JBL – den allround og god kvalitet

Den karakteristiske JBL-højtaler kan fås i et utal af former lige fra ghettoblaster-look over øresnegl til klassisk kvadrat.

Eksperter roser blandt andet den nye JBL Charge 4 model for dens gode bas. Mærket stammer fra USA.

Sonos – den tekniske og funktionelle

Et andet fremragende bud er Sonos. De er kendt som frontløbere, når det kommer til smart tech til hjemmet.

Sonos Højtaleren er faktisk testvinder på Techradar, fordi den har så god lydjustering og kvalitetsoptimerende funktioner.

Marshall – den stilfulde og solide

Marshall bluetooth højtaler er en anden storfavorit. Ikke mindst på grund af det lækre design med træflade og glitrende initialer. Men teknikken sidder også i skabet.

Marshall er nemlig en kraftig bluetooth højtaler med lang batterilevetid.

Bose – den udendørs og mobile

Bose er måske et lidt mindre kendt mærke for nogle. Ikke desto mindre er de små og nette – perfekte til picnicen!

Brandet står bag flere succesfulde vandafvisende modeller, som du kan tage med på stranden eller ved siden af brusenichen. Og så kommer de også i moderne pangfarver.

Køb en mini bluetooth højtaler du kan tage med overalt

Teknologien udvikler sig hele tiden. Anno 2020 kan du faktisk tilknytte din telefon til en mini bluetooth højtaler uden hverken brug af Wi-Fi eller mobildata.

Du kan derfor streame musik fra dine yndlingslister på Spotify direkte til højtaleren, som forbedrer lyd og volumen udendørs og indendørs.

Det er samme princip, som tillader dig at overføre lyd til for eksempel Airpods Pro eller andre former for høretelefoner. 

Din telefon, computer eller tablet kan selvfølgelig godt afspille musik, men pointen er at optimere lydens kvalitet, så du kan nyde udvalgte hits endnu mere!

I dag skal din nye højtaler helst have Bluetooth 5 for, at du får en markant bedre lydudblæsning. Den har nemlig højere transmissionshastighed og flere forbindelser.

Du kan tage din nye billige bluetooth højtaler under armen og spille musik, hvor du vil. På gaden, i haven, ved vandet, i parken eller ved dine venner. Fordi højtalerne ligger i den lave vægtklasse på blot et par kilo, er de utrolig nemme at transportere rundt.

Overvej at tilkøbe et power bank som del af dit bluetooth højtaler tilbud, så du altid kan lade op på farten.

Hvad kan den bedste bluetooth højtaler?

Prismæssigt kan du få transportable højtalere til alt imellem 500 og 15.000 kroner. De billigste versioner vil have nogle mangler, mens de allerdyreste nok har et par unødvendige features.

Du skal derfor ikke kun gå efter pris som en indikator for, hvornår du har ramt en topmodel. Målet er at finde den bedste og billigste bluetooth højtaler. Men hvordan kan du vurdere, hvor meget værdi du får for pengene?

Her kommer et par sikre parametre:

 • Batterilevetid
 • Bluetooth version.
 • Modstandsdygtighed over for slag og fugt.
 • Lydkvalitet
 • Kabelmuligheder

Lad os uddybe lidt. Batterilevetiden kan ligge på alt imellem fire timer og et døgn. Skal du bruge højtaleren til teltture, så overvej at vælg en model der står distancen.

Vær dog opmærksom på, at din telefon tilsvarende skal kunne holde strøm! I modstandsattesten ved produktet bør du kunne se, hvor godt din nye højtaler kan stå imod støv, vand og sand. Lydkvaliteten afhænger af to ting: Retning og kraft.

Nogle højtalere ensretter lyden, men de allerbedste giver dig en 360 graders lyd. Kraft måles i henholdsvis watt og frekvens (tjek under produktspecifikationer før køb). Sidst men ikke mindst, så er nogle højtalere begrænset til deres eget kabel, mens andre kører med mini-USB.

Vandtætte højtalere der kan bruges ved vandet

Et af de steder, hvor det er rigtig smart at bruge en billig bluetooth højtaler, er i nærheden af vand! Vand er nemlig meget skadeligt for elektronik.

Lader du din dyre iPhone ligge ved siden af badekarret eller din computer stå ude ved poolen, løber du store økonomiske og praktiske risici.

Enten direkte ved at der kommer vand på eller indirekte via. fugten. Derfor er det bedre at outsource den risikable placering i vind og vejr til din mobile højtaler.

Du kan nemlig få en vandtæt bluetooth højtaler, som er designet til formålet.

Mens du kan få højtalere, du nærmest kan slynge i poolen, så er det næppe en god idé. Hold din udendørs bluetooth højtaler væk fra regn og vandstænk i det omfang, det er muligt.

Men som JBLs hjemmeside afslører, så kan du godt regne med, at en kvalitets- og vandsikret højtaler kan holde til lidt af hvert. Vil du bruge højtaleren primært til fester, så overvej også at købe en vandsikret udgave.

Det er så ærgerligt, når en gæst spilder ud over anlægget, og musikken er ude for aftenen… Som tilbudsjæger behøver du ikke frygte for, at prisen ryger i vejret ved en vandtæt model.

Faktisk kan du få små højtalere med vandsikring til blot en 500-600 kroner inklusiv medfølgende garanti.

Fordele og ulemper ved meget billige højtalere

Husk at du ikke skal op og ramme dit økonomiske loft for at få en stabil, fornuftig og god bluetooth højtaler. Men lad os for eksperimentets skyld sige, at du vælger det billigste bluetooth højtaler tilbud i sortimentet præsenteret ovenfor.

Hvad skal du så gå på kompromis med? Og omvendt – hvad er fordelene?

Svaret får du i korte træk her. Vi starter med fordelen ved at købe en billig udgave:

 • Budgetslaget er mindre, hvis den går i stykker. Eftersom vi ofte bruger bluetooth højtalere udendørs og i festlige lag, er der jo en vis risiko for ulykke. Du kan få ti mindre gode højtalere for prisen på en af de dyreste, så du har et par at løbe på.
 • En lille billig og net højtaler god til turen – hvad enten du er udenlands eller indlands. Mister du den, så går det nok.
 • Du vil altid opleve forbedret lyd sammenlignet med langt de fleste telefoner. Så hvis du ikke er den store decibel-ekspert, så kan du nok godt nøjes med en mere simpel højtaler.

Omvendt er der også en række åbenlyse ulemper:

 • Vil du have 360 graders retning, høj volumen og maksimal bas, så holder de billigste modeller ikke.
 • Skal du have sikring mod vind og vejr, skal du typisk op over i hvert fald 500 kroner.
 • Lang batterilevetid koster ofte lidt.
 • Jo flere funktioner din højtaler har, jo mere vil den også koste.

Den multifunktionelle højtaler

Nu har vi talt overførsel af lyd fra en elektronisk enhed til din højtaler via. Bluetooth. Men du kan sagtens få højtalere, der kan meget mere end det. For eksempel parres up med dine venners højtalere, så I kan booste lyden sammen og shuffle lister.

Eller du kan købe en bluetooth højtaler med indbygget DAB-radio. På den måde får du to funktioner i én løsning. Og du er ikke altid afhængig af at skulle tilslutte en anden enhed for, at der er noget at lytte til.

En anden lidt pudsig men sjov feature, som mange elsker, er indbygget diskolys eller lygte. En bluetooth højtaler med lys giver ekstra liv og virker mere ”gadget-agtig”. Det er især et hit hos festaberne, fordi det sender tankerne tilbage på de glade 90’er dage på klubben.

Det kan være rart at ligge og høre musik mens du slapper af. Find et godt tilbud på en sækkestol hvor du kan slappe af mens du hører musik.

Få gode priser på dit køb her

Nu har vi været omkring teknikken, de populære mærker og lidt om prisen. Du er klædt på til at besøge en af nedstående forhandlere og finde deres bedste billige bluetooth højtaler. Et der passer til dine behov og din pengepung.

Hos hver af de tre udvalgte forhandlere – Proshop, Coolshop og Coolstuff – får du sublim kundeservice og kan shuffle mellem et bredt sortiment.

Coolshop

Coolshop logoMarshall, JBL og Sackit. Coolshop har det hele til discountpris. Du kan få alt lige fra den lille øresnegls-formede højtaler til de store kasser uden at skulle slippe mere en 1000 kroner.

De har for eksempel også et bredt sortiment af Sony Bluetooth højtalere i forskellige flotte farver.

Hos Coolshop finder du alle klassikerne og de nyeste versioner.

Proshop

proshop logoUdvalget er utrolig bredt hos Proshop, hvor du finder højkvalitets højtalere i alle slags former.

Gå efter den store mastodont til boghylden eller miniudgaven til teltturen.

Proshop er dansk og højt specialiseret i teknologisk udstyr. Butikken er E-mærket, og deres kundeservice support utrolig tilgængelig. Her får du meget garanti for pengene.

Coolstuff

coolstuff logoSkal du have fingre i en billig vandtæt højtaler eller en vild vandlampeagtig udgave så kig hos Coolstuff.

Her sparer du virkelig mange penge og kan få nogle højteknologiske og skøre bluetooth modeller.

Forbrugerne belønner Coolstuff med en høj Trustpilot-score, fordi levering og support foregår uden problemer.