Billige badevægte på tilbud

Der er nogle ting, man ikke lægger meget mærke til, før de stopper med at virke. En af dem er badevægten.

Der er ikke mange, der skænker badevægten mange tanker i hverdagen, men lige så snart den går i stykker, så er det tid til at finde en badevægt på tilbud.

Vælg pris
Vælg forhandler
Vis kun tilbud?

Viser alle 32 resultater

Det er nemt at finde en billig badevægt

billig badevægt tilbudDet er nemt at finde en billig badevægt på nettet, og rigtig tit er der flere forskellige badevægte på tilbud, men det kan stadig være svært at skelne imellem, hvilke modeller der virker, og hvilke modeller der går hurtigt i stykker.

Heldigvis kræver det ikke meget mere end lidt research at finde en billig badevægt, der kommer til at holde i lang tid.

Der er flere måder, hvorpå du kan finde en billig badevægt på tilbud, men et af de bedste steder at starte er at finde en test af badevægte.

På den måde kan du sammenligne de badevægte, der er på tilbud lige nu, med de badevægte, der har klaret sig godt i forskellige forbrugertests.

De bedste mærker

En anden mulighed er at finde et mærke, du kender og stoler på. På den måde har du en idé om, hvor godt din nye badevægt kommer til at holde, for i sidste ende er det jo det, du er ude efter. En billig badevægt, der holder længe.

Beurer badevægt

Tyske Beurer fører en lang række billige badevægte i rigtig høj kvalitet. Deres badevægte er alle digitale og fås med mange forskellige funktioner. Du kan blandt andet finde en elektronisk badevægt med kropsanalyse, eller en badevægt der kan måle din fedtprocent.

Garmin badevægt

Garmin er kendt for at producere elektronisk sportstilbehør, så du kan overvåge ting som puls og BMI, men det er ikke kun løbe-ure og pulsmålere, de producerer. Garmins badevægte er lige så højteknologiske som deres andre sportsprodukter, og derfor er flere af deres badevægte også i stand til at måle ting som BMI, fedtprocent, muskelmasse og meget mere.

Withings badevægt

En moderne badevægtsproducent er Withings, der har lanceret en række gode badevægte, der via WiFi kan kobles til din smartphone, så du på den måde kan få overblik over dit vægttab på en let og overskuelig måde.

Forskellige typer badevægte

billig badevægt

Når du skal finde en god badevægt, er det selvfølgelig smart at kigge på producenterne, men en anden ting, du også skal overveje, er, hvilken type badevægt på tilbud du er på udkig efter.

Når du først har fundet ud af det, bliver det nemlig tit meget lettere at finde en god badevægt på tilbud.

Analog badevægt

En analog badevægt er også det, man kalder en mekanisk badevægt. En analog badevægt er sådan en med et lille vindue og en viser, der svinger, når du stiller dig op på den.

Selvom en analog badevægt virker noget gammeldags, så bliver der faktisk stadig produceret nye modeller.

Elektronisk badevægt

Begrebet ”elektronisk badevægt” er et meget bredt begreb, men i første omgang er forskellen på den analoge og den elektroniske badevægt, at den elektroniske er en mere præcis badevægt.

Grunden, til at ”elektronisk badevægt” er så bredt et begreb, er, at det både kan være en digital badevægt og en semi-analog badevægt, der kører på batterier i stedet for at have en tung mekanisme, der driver den.

Digital badevægt

De nyeste digitale badevægte kan forbindes til din telefon via WiFi eller Bluetooth, og de fleste af dem har også mulighed for at måle din fedtprocent, din muskelmasse og meget mere.

I sidste ende er det, der gør en badevægt digital, at den kan lagre data fra tidligere vejninger, så du lettere kan overskue dit vægttab.

GODE TILBUD

 

Gode personvægte fra Fitbit, Beurer & OBH til skarpe priser. Se priserne ved at klikke her.

FINT UDVALG

 

Rigtig fint udvalg hos Coop, hvad end du vil have en god eller billig badevægt til hjemmet.

KVALITETS PRODUKTER

 

Hvis du er på udkig efter en ekstremt god kropsanalysevægt fra Withings eller Tanita.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg det bedste tilbud på badevægte?

Forhandlerne af badevægte er mange, og derfor kan det også være en jungle, at finde ud af hvor du finder det bedste tilbud på en badevægt. Derfor kan det være en god idé at læse en guide, som har sat sig ind i hvor de bedste tilbud findes. Vi har i denne guide kigget nærmere på det danske marked, og fundet ud af hvor de bedste tilbud på badevægte er netop nu.

Hvorfor købe en badevægt?

Det kan være en god idé at have en badevægt i hjemmet, hvis du gerne vil holde styr på din vægt. Det kan også være at du har et mål om at tabe dig, og derfor gerne vil kunne se fremskridtet løbende med din badevægt.

Hvad koster et badevægt på tilbud?

Badevægte kan idag har mange funktioner, og kan måle mere og mere. Derfor kan priserne også svinge meget. Ønsker du blot en badevægt der udelukkende kan vise din vægt, så kan du finde dem til omkring 200kr. Ønsker du en mere advanceret badevægt der blandt andet kan måle fedtprocent osv, så skal du forvente at komme af med det dobbelte.