Barstole på tilbud

Herunder får du en oversigt over gode tilbud på barstole fra troværdige danske forhandlere. Vi opdaterer dagligt og finder billige barstole på udsalg, så du kan finde de bedste priser.

Vælg pris
Vælg forhandler
Vis kun tilbud?

Viser alle 32 resultater

Hvor skal jeg købe barstole?

Der findes mange forskellige forhandlere af barstole efterhånden, og det kan være en jungle at vælge den rette.

Vi har dog gjort os en del erfaringer efterhånden, og herunder har vi fundet nogle af de forhandlere frem, som vi synes er de bedste på det danske marked.

Ilva

ilva logoDe fleste af os kender Ilva, og det er der selvfølgelig en god grund til.

Ilva har igennem rigtig mange år haft stor succes med alt fra salg af barstole til havemøbler osv.

Ilva har næsten altid et stort udvalg af barstole på tilbud, og her finder du alle former for barstole. Uanset om de skal være i træ eller metal, eller om den skal være i læder, stof eller plastik.

Er du på udkig efter en barstol på tilbud, så er Ilva et godt sted at starte.

 • Åbningstider: man-fre 10-18 lørdag: 10-17
 • Du kan livechatte med deres kundeservice
 • Fri fragt
 • Prisgaranti i 30 dage
 • Finansiering tilbydes

Moreland.dk

moreland logoMoreland.dk er stedet for dig der gerne vil finde en billig barstol.

Her kan du finde barstole af god kvalitet helt ned til 199kr/stk, hvilket må siges at være en rigtig god pris.

Udvalget af barstole af meget stort hos Moreland, og derfor burde det også være muligt for dig at finde den type barstol der passer bedst til dig, uanset om det skal være en af træ, metal eller med eller uden sæde.

I Skrivende stund har Moreland hele 65 barstole i kunstlæder, 14 i PVC, 5 i stål, 4 i stof og 4 i velour.

Derfor burde det også være muligt for alle at finde lige præcis den type barstol du ønsker her.

 • Åbningstider: man-fre 9-15
 • Fragt fra 39kr.
 • Showroom i Odense

Erling Christensen

Erling Christensen logoDen sidste forhandler vi har med i vores artikel om barstole på tilbud er Erling Christensen.

Det er måske ikke alle der kender Erling Christensen, men faktisk har de været på markedet siden 1979, og er i dag en af Danmarks største privatejede bolighuse.

Hos Erling Christensen har de stor ekspertise inden for møbler. Det gælder også barstole, og de har da også nogle af de bedste barstole på markedet.

Er du på udkig efter en luksuriøs barstol på tilbud, så skal du måske tage et kig hos Erling Christensen.

 • Åbningstider: man-fre 9-17 – lør: 9-14. Søndag lukket
 • Gratis fragt 39kr.
 • Showroom i Sindal

barstole på tilbudBarstole kan bruges til mange ting, og de passer ind i mange forskellige rum med forskellige indretningsstile.

Uanset dine præferencer findes den perfekt barstol til dig – og så kan det måske endda være en barstol på tilbud.

Barstolen er selvfølgelig oplagt i køkkenet, og især hvis du har en køkkenø.

Her passer de høje barstole nemlig perfekt, da normale stole sædvanligvis ikke passer i højden til et bord, som det er meningen, at du skal stå ved.

Men hvilken stol skal du egentligt vælge?

Det kan være svært at finde rundt imellem de mange muligheder, især hvis du ikke ønsker at bruge en hel formue på dine stole og gerne vil finde barstole på tilbud.

I denne artikel får du både inspiration til barstolens brug og en lille guide til, hvordan du vælger den perfekte barstol på tilbud til dig.

Billige barstole til køkkenet

billig barstol i træ

Et sted, hvor det er oplagt at placere en barstol, er i køkkenet. I køkkenet kan barstolen både være til spisebordet – hvis du vælger en, der kan blive lav nok til at gå under – men det kan også være til køkkenøen.

Hvis du har et køkken, der har en køkkenø, er barstolen den perfekte detalje, der kan gøre bordpladsen endnu mere multifunktionel.

Hvis du har et køkken, der er stort nok til en køkkenø, handler det blot om at få den købt og installeret, så du kan finde nogle billige barstole, der passer til.

Den nemmeste måde at finde billige barstole til køkkenet er ved hjælp af internettet.

Du kan enten vælge en hjemmeside, som for eksempel Ilva, hvis du er interesseret i Ilva barstole, eller du kan blot indtaste ”barstole på tilbud” i søgefeltet og udvælge dine favoritter blandt mulighederne.

Hvis du ønsker, at barstolen er fra et bestemt mærke, som for eksempel Hay, kan du blot tilføje dette, så du får søgeordet ”Hay barstole på tilbud” i stedet.

På den måde kan du altså indskrænke din søgning, hvis du allerede ved, hvad du går efter.

Barstolen er selvfølgelig ikke kun oplagt i køkkenet, men også i mange andre rum. Der findes også barstole, der fint kan bruges til skriveborde, hvor du blot får det seje look, som barstolen får frem.

Hvilke barstole skal du vælge?

Hvis du står og søger en barstol, er der forskellige tilgange du kan tage alt efter, hvor mange penge du er villig til at bruge.

Først og fremmest kan du som sagt gøre brug af internettet ved at søge efter barstole tilbuddene. Dette er især en god måde at få et overblik over udvalget, men især også måden til dig, der ønsker billige designer barstole på tilbud.

Går du derimod bare op i at få et par pæne stole, kan det måske være en mulighed for dig at kigge på forskellige hjemmesider, hvor de tilbyder brugte barstole.

Dette kan være Facebook, Den blå avis og mange andre, hvor du kan gennemgå udvalgte af billige barstole.

Dette kan også være muligheden for dig, der søger designer barstole, da du på den måde kan få dem billigere.

Og bare fordi du køber barstolene brugt, betyder det ikke, at du ikke kan være kræsen, når det kommer til deres udseende. Hvis du ønsker et specielt design – det kan være, du ønsker barstole i træ eller en bestemt farve – så skal det ikke holde dig tilbage.

Det er klart, at mulighederne blandt brugte ting ikke er uendelige, men hvis du leder efter en måde, hvorpå du kan få et produkt og samtidig spare penge, så er det en god mulighed for dig. Alt i alt er det bare at kigge rundt og søge de billige muligheder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg de bedste barstole tilbud?

Barstole er for alvor kommet ud fra de snuskede værtshuse, og ind i de moderne hjem, hvilket også betyder at der er kommet mange flere forhandlere på markedet. Derfor kan det godt være svært at finde ud af hvor du finder de bedste tilbud. Vi har i denne guide kigget nærmere på de fleste af forhandlerne i Danmark, for at finde de bedste tilbud på markedet netop nu.

Hvorfor købe en barstol?

Barstole er blevet utrolig populære i de danske hjem, og det skyldes blandt andet det unikke design de har. Barstole er med til at give dit hjem et moderne touch, samtidig med at de også er gode at sidde på.

Hvad koster en barstol på tilbud?

Som nævnt ovenfor, så er der kommet utrolig mange barstole på markedet, og de findes i alverdens varianter. Der er selvfølgelig stor forskel på om du skal have en stol i plastik, en i stål eller noget helt tredje. Derfor er det også svært at sige hvad lige præcis den barstol du er på udkig efter, kan købes for på tilbud.