Bålfad tilbud

Findes der noget skønnere end at sidde sammen udenfor om sommer og efterår omkring levende ild? Optænd sikkert og effektivt med et billigt bålfad, der samler brænde og kul. Et flot bålfad kan sagtens koste under 1.000 kroner.

Vi har samlet forhandlere, hvor bålfade fås til stærkt nedsatte priser.

Find billige bålfad her

86 anmeldelser (Trustpilot)
40 anmeldelser (Trustpilot)
3.270 anmeldelser (Trustpilot)

Dit bålfad kan tjene mange formål

Du bestemmer selv, om du primært vil bruge bålfadet æstetisk og til at skabe hygge omkring flammernes skær i haven eller på terrassen. Eller om du vil grille skumfiduser og grøntsager til aftensmaden. Du får et multifunktionelt redskab, der tjener som et lunt samlingssted for familie og venner. Sidst men ikke mindst, så hjælper et bålsted med at holde varmen hen på aften- og nattetimerne.

Du tænder op i alle bålfade med tørt brænde - præcist ligesom på et klassisk bål. Mange bruger gran eller fyr. Kan du finde bøgetræ eller egetræ, har det den fordel, at bålet holder sig i live længere. Som sædvanligt skal du både bruge større brændeblokke og mindre smågrene til at få startet ilden med. Brug en optændingsblok eller sprittablet til at få gnisterne i gang.

Hvis du gerne vil lave mad over åben ild, så er det bedst med et stort bålfad. Strækker behovet sig til lidt ekstra romantisk opvarmning for to, så kan du nok nøjes med et lille bålfad.

Forskellige typer bålfade

Bålfade fås i mange forskellige materialer som støbejern, rustfrit stål, aluminium, kobber og beton. Fælles for dem alle er, at de er ekstremt varmebestandige og formet, så de holder smågrene og gnister væk fra omgivelserne. På den måde får du et mere sikkert bål, end hvis du havde et bålsted i haven plan med græsset.

De mest almindelige typer er henholdsvis støbejern bålfade og stål. Støbejern er et utrolig robust materiale med et rustikt look. Prisen er lidt dyrere end de andre materialer, men til gengæld holder bålfadet nærmest uendeligt. Du skal blot vide, at støbejern vejer en del, så det er bedst, hvis du ikke skal flytte rundt på det hele tiden.

Stål er både lettere og billigere. Det har et mere moderne look. Gå altid efter rustfrit stål, da bålstedet jo er placeret udenfor, hvor det skal kunne modstå regn og slud over tid. Hvis du gerne vil grille eller koge mad over ildens høje temperaturer, så tilkøb eventuelt grillrist og gryder, nu du er i gang.

Stressreducerende effekt

Dit bålsted i haven kan hurtigt blive det frirum, som hjernen og sjælen trænger til i en stresset hverdag. Mange studier har dokumenteret, hvordan det får dig til at slappe af, når du kigger ind i den åbne ild. Derfor kan du bruge bålfadet som det sunde og perfekte samlingssted - et alternativ til fjernsynet. Frisk luft og tid i naturen er også rigtig godt for os mennesker.

Uanset om du vil lave snobrød eller blot snakke, så vil et bålsted gavne dit velvære. Det kan skabe glæde i hele familien, hvor både unge og voksne kan bruge det. Bålet kræver meget lidt vedligeholdelse. Du skal blot stille det ind om vinteren og rense det løbende for rester.

Få et stort bålfad til reduceret pris

Et spritnyt bålfad fås til alt mellem 300 kroner og 3.000 kroner. Hvis du går efter støbejern og gerne vil tilberede mad ofte, så skal du lidt op i størrelse og pris. Uanset om du er til det billigste bålfad tilbud eller det lidt mere eksklusive, kan du spare penge ved at købe det på udsalg.

Siden her opdateres dagligt, så du nemt kan klikke på det rigtige bålsted til den rigtige pris. Glæd dig til at hygge ved bålet i haven eller på terrassen!