Apple watch 7 priser

Køb dit Apple watch til nedsat pris her og spar flere hundrede kroner. Med dette Smart Watch kan du skrive beskeder, høre musik, navigere geografisk og meget mere. Uanset om du leder efter det nye Apple watch i serie 7 eller en ældre model, så hjælper vi dig med at finde de billigste Apple watches her.

Apple Watch Series 7 45mm - Prissammenligning


Prissammenligning i samarbejde med Pricerunner.

Hvilke avancerede funktioner har uret?

Vi har nemlig samlet de bedste tilbud på Apple watch series, så du kan browse forskellige versioner og spare penge. Apples ure er meget populære, fordi de har flere smarte funktioner. De er udstyret med en klar og brugervenlig Retina skærm, som du nemt kan bruge, mens du er på farten. Jo nyere dit Apple watch er, jo større skærm får du naturligvis. Ellers kan du glæde dig til:

  • At ringe og skrive fra uret.
  • At parre med din iPhone og adskillige apps som Apple Music.
  • At bruge Maps til at finde rundt, når du er ude at løbe, cykle eller gå.
  • At få et holdbart ur, der tåler vand og slid.
  • At optimere din træning og tracke din performance på dit håndled.

Apple watch Series er indtil nu udkommet af 7 omgange og i SE-version. Det bedste match til dit trænings- og brugsbehov behøver ikke være den nyeste version. Tværtimod, hvis du gerne vil have basisfunktionerne uden at hive den helt store tegnebog op af lommen, så kan du gå efter for eksempel Apple watch Series 4.

SE OGSÅ: Skridttæller ure på tilbud

Hvorfor vælge et Smartwatch fra Apple?

Kan jeg ikke bare købe et almindeligt træningssur, der måler puls, kilometer og forbrænding, spørger du måske? Og svaret er jo - det er selvfølgelig en mulighed. Når mange vælger Apples mere avancerede stykke software, er der flere grunde:

Mindre telefon: Vi bruger vores telefoner 24/7. Mange vil gerne skære ned på skærmtiden. Med et Apple watch i lækkert design kan du nemmere svare hurtigt på en besked eller tage et opkald uden at hive din iPhone frem. Fordi uret er et mere simpelt stykke elektronik, bliver du ikke distraheret af at surfe på internettet eller tjekke sociale medier. Du får fuld funktionalitet med færre tidsrøvere!

Ur og træningsmakker i én: Når du alligevel gerne vil have et ur til håndleddet, så gå efter et med flere muligheder! Foruden at holde styr på tiden, kan du få notifikationer om politiske begivenheder, tracke din træning og forbinde til Bluetooth uden at bruge telefonen. Dit nye ur måler iltniveauet, giver dig mulighed for at navigere ligesom en GPS og yder mobilforbindelse på en og samme tid.

Kvalitet: Et Apple device skiller sig altid ud på design. Deres urremme er i primo kvalitet med forskellige farver og en urkasse i solidt aluminium. Små detaljer på skærmen gør den let at trykke på, selv når du dyrker sport.

SE OGSÅ: Pulsure på tilbud

Hvad er prisen på de forskellige serier?

Jo højere du når op i Apples series, jo længere batterilevetid og jo flere funktioner får du. Du får også den største skærm i 7-versionen, som er lysere og fungerer bedre i mørke. Køber du et ur fra generation 3, så koster det vejledende et par tusinde kroner. Med 7'eren kommer du op over 3000 kroner. Alle watches kan fås med forskellige remme, så du vælger selv, om det skal være sort sportsrem eller lyserød eller blå.

Skal du primært erstatte din iPhone med et ur for at løbe, kan du overveje Apple watch Nike. Apple watch Nike er designet med en urskive, som følger dine mindste bevægelser. Den er det bedste match til ægte sportsudøvere! Følg med i din fremgang uge for uge, dit tempo og kombinér din rem med en smuk urkasse, så det passer perfekt til din smag.

Vi samler hver dag de bedste Apple watch tilbud til den laveste pris. Vores side opdateres dagligt, så du kan vælge mellem flere modeller til din træning. Vi screener på tværs af Apple watch series ved danske forhandlere, så du kan få dit ur både topmoderne eller lidt mere oldschool og simpelt.

Overvejer du at gå i en anden retning med et ur til sport, så har vi også en fane om Garmin ure på tilbud.

Scroll to Top