Airpods pro tilbud

Elsker du at høre musik, podcast eller bare at samtale på farten? Med billige Airpods pro får du transparent lyd og aktiv støjreduktion. De trådløse høretelefoner er utrolig populære, og du kan få dem til nedsat pris. Køb dem til dig selv eller giv dem som gave. Vi har samlet de billigste Airpods pro tilbud på markedet lige nu.

Airpods Pro prissammenligning

Hvordan fungerer de trådløse høretelefoner?

Det kan næsten ikke være nemmere at bruge Apple's populære in ear headphones. I første omgang skal de lige kobles til din telefon. Koblingen sker ved, at du åbner det lille hvide etui i nærheden af skærmen. Så popper en indstillingsmanual frem, og efter et par sekunder er de trådløse hovedtelefoner tilkoblede.

Fremover aktiveres dine Apple Airpods pro helt automatisk, når du tager dem i ørerne, og de afkobles omvendt, når du tager dem ud af ørerne. Super smart, så nyhedsudsendelsen eller spændingsromanen ikke spiller videre, når du for eksempel fjerner din in ear anordning for at kommunikere med andre mennesker.

Hver Airpod har en mikrofon. De to mikrofoner gør, at du kan tage opkald, mens du laver mad, løber, gør rent eller på anden måde har hænderne aktiverede andetsteds. Med et sæt Airpods følger altid en oplader, og på blot én time kan de være tilbage på grøn styrke. Selve etuiet fungerer som en minioplader.

Den perfekte måde at multitaske på

Lyd vinder markant frem i disse dage. Vi hører podcasts, nyheder, lydbøger, taleklip og endda film som aldrig før. Med airpods i dit øre har du hele kroppen fri til at lave noget andet imens. I en travl hverdag ønsker mange af os at multitaske for at optimere vores tid. Det er genialt at bruge et headset samtidig med, at du skal udføre praktiske og "tvungne" opgaver.

Rengøring for eksempel. Eller madlavning om aftenen. Tøjvask er en anden mulighed. Alle dagligdags gøremål som du ikke behøver at belemre hjernen for meget med. Hvad end du lytter til musik eller taleradio, så bliver du underholdt og lærer nyt, mens du er fysisk og praktisk aktiv.

Den form for software tiltaler mange, og med trådløse høretelefoner er det kun blevet endnu nemmere! Nu skal du ikke bekymre dig om en dinglende snor ned til bukselommen, slidte ledninger eller afbrydelse, når du bevæger dig. Hovedtelefonerne fra Apple kommer helt uden besvær.

Fordelene ved at købe Apple Airpods pro

Hvorfor investere i den lidt dyrere pro udgave i stedet for de normale trådløse høretelefoner, spørger du måske? Svarene er faktisk flere, for der er opgraderet på alle komponenter. For eksempel:

De sidder bedre: Pro-udgaven er udstyret med små silikonepropper, som føles bedre i dit øre. Propperne gør dem ekstra bløde og stabile, så de ikke lige så let falder ud.

De eneste med en noise cancellation funktion: Airpods pro skiller sig ud ved at have aktiv støjreducering. Du har mulighed for selv at til- og fravælge denne funktion, alt efter hvilket miljø du befinder dig i. Muligheden for altomsluttende lyd er dejlig, hvis du skal lukke omverdenen ude.

Afviser sved og vand: Frygt ej, hvis du sveder meget under træningen eller går udenfor i regnen med dine Apple Airpods pro. De er nemlig både sved- og vandafvisende, så din lyd ikke stoppes ved fugt.

Nem navigation: Airpods pro er lavet med en såkaldt Force Sensor funktion, så du ved at fordele tryk på sensoren kan skifte mellem de forskellige funktioner.

Trådløst opladeretui medfølger altid i dit køb, så du kan bruge Airpods pro fra dag ét.

Altid de bedste tilbud på Airpods Pro

Det er klart, at det er nemmere at parre dine billige Airpods pro med en iPhone 12 Pro eller en iPhone 12 mini end for eksempel en Samsung. Begge kan dog lade sig gøre, sidstnævnte kræver blot Bluetooth. Du kan desuden parre dine Airpods med dit Apple Watch, så du kan afspille musik direkte fra træningsuret via iPhone. På samme måde kan du også tilkoble dine trådløse høretelefoner til computere, når du skal arbejde.

Vi har indgået et samarbejde med førende danske forhandlere for at samle de bedste Airpods pro tilbud til dig fra Apple. Du får det trådløse opladeretui og en oplader med i købet, ligesom du har alle rettigheder ift. at ombytte eller bruge kundeservice.

En lille manuel medfølger, hvor du kan læse om trådløs opladning, aktiv støjreduktion og individuel tilpasning. Airpods Pro ligger normalt lige under 2000 kroner, men vi giver dig mulighed for at spare en god procentdel. Det er nemmere at bestille hjemme fra sofaen end at skulle ind til byen og lede i butikker.

Hver dag opdateres de bedste priser, så du altid finder de bedste airpods pro tilbud her.

Scroll to Top